4Chan, det online forum, maler jøder blå for at vise jødernes enorme magt i USA

JØDISK MAGT: Mange anonyme brugere på det online billedeforum 4Chan photoshopper jøder blå, for at vise deres enorme overrepræsentation i vigtige institutioner og virksomheder i USA.

4Chan, især 4chan.org/pol/, er kendt for at være humoristiske, nationalister, racerealister og kritisk overfor jødisk magt.

Denne geniale ide, som de kalder operation blue viser meget tydeligt, hvor mange magtfulde jøder, der er i vigtige og magtfulde positioner i det amerikanske samfund.

Her er nogle eksempler på disse billeder:

Youtuberen Mr Obvious lavede en video, hvor han gennemgik nogle af disse billede. Du kan se videoen her. Videoen er enten blevet censureret eller også valgte han ikke at lægge den op på sin youtube. Den findes ihvertfald kun på hans bitchute kanal.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Christian says:

  Gad godt at der var en pille, man kunne sluge, så man altid kunne se hvem der er blå.

 • Herman von Snaps says:

  Fantastisk projekt.

  Sådan kan man også nå ind til danskeren.

  Mange er desværre blevet påtvunget en enorm faktaresistent mur, fra deres yngste år.

  Dette illustrere meget godt jødernes magt. Tag også i betragtning, hvor lille en procentdel de faktisk er i USA.

  Jøder er ikke det vi forstår som en Tysker, en Dansker, eller en Araber. Jøderne er en helt, helt anden race. De er et mærkeligt semitisk blandings produkt.

  En anden ting man kan sige, er, at jøder faktisk er blevet smidt ud af 79 lande 109 gange! igennem flere tusinder af år!

  Måske var løsningen på anti-semitisme, at jøderne stoppede op, og spurgte dem selv – ”Hov.. Er det mig den er gal med? er det mit folk der har gjort noget galt?”

  Alternativet er, at det er alle andre, end jøderne selv, den er gal med. Flere millioner af mennesker, igennem tusinder af år, er den altså gal med, men ikke jøderne selv?

  Jeg er af den forståelse, at det har noget at gøre med den jødiske sjæl, deres ”race”. Deres tilgang til livet, som naturen har skabt dem, til at have.

  Man har igennem mange år sagt, at hvor ikke jøden producere noget, så køber og sælger jøden, det ikke jøden producere. Ofte til en meget, meget høj pris, hvor de altså køber ikke jødens produkt til en lav pris. – igen et eksempel på at det kunne være jøden selv den er gal med, igennem disse flere tusinder af år.

  Og det er helt i orden at omtale. Det er nødvendigt at omtale.

  Race eksistere.

 • Ken Hansen says:

  Vi burde lave det samme i Danmark.

 • Synes nu også det er mest passende at se dem gas blå i hovedet 😉


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //