Den sydafrikanske talsmand for bondeforeningen interviewes om folkemord mod hvide

Hvidt folkemord: Nya Tider har offentliggjort et interview med Henk van de Graaf, talsmand for Transvaal Agricultural Union.

Nya Tider offentliggjorde for nylig et interview med Henk van de Graaf, talsmand for landmandsforeningen “Transvaal Agricultural Union” (TAU), om situationen for de hvide landmænd i Sydafrika, der til trods for at være ansvarlige for en meget stor del af landets fødevareproduktion afskyes af sorte racehadere.

I beskrivelsen af ​​interviewet skriver Nya Tider følgende:

Henk van de Graaf er talsmand for Transvaal Agricultural Union og driver en gård i Lumpopo-provinsen i det nordlige Sydafrika. Han taler om den hårde situation, landmænd i Sydafrika befinder sig i, og vidner om torturlignende angreb på dem, der forsyner landet med mad. Han mener, at hvide, der på trods af deres status som mindretal, er imod af det herskende African National Congress (ANC) parti, som han hævder forsøger at fratage hvide deres sprog og skoler.

Han taler om, hvordan politiet ikke prioriterer torturlignende drab på landmænd, og siger, at gårdangrebene begyndte to måneder efter, at lederen Frederik Willem de Klerk  løslad politiske fanger og gjorde ANC og kommunistpartiet til juridiske organisationer i februar 1990. Van de Graaf foreslår EU-FN-sanktionerne mod landets ledere, som han mener har store summer i europæiske banker som en foranstaltning til at lægge pres på dem for at stoppe angrebene på landmænd.

Menneskerettighedskomitéen i Sydafrika har konkluderet, at sorte mennesker ikke kan være racister, da de er sorte, noget van de Graaf mener gør det umuligt for hvide at blive beskyttet af loven på lige fod med andre mindretal.

LÆS OGSÅ:
Dagens video: Hvad sker der egentlig i Sydafrika?
Er Sydafrika på randen af borgerkrig?
Dagens video: Sydafrika i dag
Hvid sydafrikansk familie nægtes asyl i Sverige
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sydafrika


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //