Hvid sydafrikansk familie nægtes asyl i Sverige

SVERIGE: En hvid sydafrikansk familie som lever i frygt for at blive tvangsreturneret til deres hjemland, hvor sorte mænd flere gange har forsøgt at kidnappe deres datter til «medicinske formål», har søgt asyl i Sverige.

Foto: Youtube.

Den sydafrikanske familie har fået afslag fra den svenske udlændingestyrelse (Migrationsverket) på deres ansøgning om asyl i Sverige. Nu venter de spændt på domstolens afgørelse.

Familien har længe levet i frygt i Sydafrika, hvor sorte mænd ved flere tilfælde har forsøgt at kidnappe deres fem år gamle datter til «medicinske formål».

Allerede da datteren var i toårsalderen henvendte to sorte mænd sig til hende og hendes mor og forklarede, at de ville købe pigen og bruge hende i «traditionel medicin».

– De tror, at hvis man har sex med et lille barn som er jomfru, så bliver de helbredt af aids, og forskellige kropsdele kan derefter bruges til «medicin», fortæller faren i et interview med Palaestra Media.

Ved et tilfælde fik mændene fat i pigen. Hun, moren og mormoren var i et indkøbscenter da de farede frem og trak pigen ud af mormorens favn.
Moren i familien gik til politiet og fortalte hvad de var blevet udsat for, men politiet valgte at se bort fra anmeldelsen med begrundelsen, at «pigen er rask og ingen forbrydelse har fundet sted».

At den svenske udlændingestyrelse ikke klassificerer familien som tilhørende en forfulgt minoritet med beskyttelsesbehov, grunder med al sikkerhed i deres «forkerte» etnicitet.

Hele interviewet med begge de sydafrikanske forældrene kan ses her.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //