Indsamling til Der Dritte Weg

TYSKLAND: Nordfront bragte i sidste måned flere artikler om hvordan Der Dritte Weg hjælper tyskere i nød under de store oversvømmelser, der har hærget Tyskland den seneste tid. Den Nordiske Modstandsbevægelse har nu oprettet en indsamling for at bidrage med økonomisk støtte.

Foto: Der Dritte Weg.

I juli måned blev Tyskland ramt af kraftige oversvømmelser. Områderne Rheinland-Pfalz og Nordrhein-Westfalen var særligt hårdt ramt, hvor der på vej- og jernbanenettet blev oplevet store trafikale problemer og ødelæggelser for omkring 10 milliarder danske kroner på tog og jernbaner. Flere områder blev også ramt af massive strømsvigt og over 200.000 mistede strømmen i deres hjem.

Oversvømmelserne har kostet over 170 mennesker livet og mange af de overlevende står nu tilbage med totalsmadrede hjem.

Dette fik det nationalrevolutionære parti Der Dritte Weg til at skride til handling. I juli bragte Nordfront et interview med Julian Bender, som har stået for at organisere et større frivilligt nødhjælpsarbejde i Tyskland.

Politimyndighederne i Ahrdalen forsøgte at forhindre disse »højreekstremister« i at udføre nødhjælpsarbejdet og advarede ligefrem folket på deres Twitter-konto. Dette stoppede dog ikke Der Dritte Weg, som udførte et kæmpe stykke arbejde i Ahrdalen.

For at hjælpe vores tyske kammerater, oprettede Den Nordiske Modstandsbevægelse i Danmark en intern pengeindsamling. Alle donationer er sendt direkte videre til Der Dritte Weg, for at vise vores støtte og bidrage økonomisk, om end kun en ydmyg hjælp, med det store nødhjælpsarbejde de udfører for tyskere i nød.

Se billeder fra nødhjælpsarbejdet i Ahrdalen nedenfor:





Relaterede artikler:
Oversvømmelse i Tyskland – Der Dritte Weg hjælper udsatte tyskere
Der Dritte Weg hjælper tyskere efter oversvømmelserne


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • God sag at støtte


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //