Her er årets ti 1. maj-talere i Kungälv og Ludvika

1. MAJ: Her præsenteres årets opsætning af talere ved Den Nordiske Modstandsbevægelses traditionelle arrangement. Begge steder bliver der en god blanding af både erfarende talere og debutanter.

I Kungälv vil følgende personer holde tale:

 • Simon Lindberg
 • Frederik Vejdeland
 • Sebastian Elofsson
 • Julius Blomberg
 • Simon Engelin

I Ludvika vil følgende personer holde tale:

 • Pär Öberg
 • Robert Eklund
 • Jimmy Thunlind
 • Simon Holmqvist
 • Daniel Nordberg

Simon Lindberg er lederen for Den Nordiske Modstandsbevægelse og dermed også en fast medvirkende i podcastet Lederperspektiv hver uge. Han har holdt hundredvis af taler ved nationale arrangementer og demonstrationer gennem de sidste to årtier. Der plejer altid at blive sat stor pris på Lindbergs taler og han er ifølge mange den bedste nulevende nationalsocialistiske taler i verden. Lindberg taler i Kungälv 1. maj.

Lindberg taler i Boden 1. maj 2018.

Pär Öberg er chef for Den Nordiske Modstandsbevægelses parlamentariske gren i Sverige og pressetalsmand. Öberg er også velkendt fra Radio Nordfront og Studio Nordfront. Han er en populær taler og foredragsholder med god erfaring. Öberg  taler i Ludvika 1. maj, hvor han også er bosat.

Öberg talte også til sidste års 1. maj-demonstration i Ludvika.

Frederik Vejdeland sidder i Den Nordiske Modstandsbevægelses svenske rigsråd og er desuden chef for Nordfronts radiovirksomhed. Han er en erfaren og værdsat taler samt den anden medvirkende i podcastet Lederperspektiv. Vejdeland taler i Kungälv 1. maj, hvor han også er bosat.

Vejdeland taler under Almedalsugen 2018.

Robert Eklund sidder i Den Nordiske Modstandsbevægelses svenske rigsråd og er desuden chef for aktiviteterne i Øvre Norrland. Foruden dette er han også en af de to synlige medvirkende i Studio Bothnia. Han gjorde debut som officiel taler til 1. maj-demonstrationen i Boden sidste år, hvilket han gjorde så godt, at du i år kan høre ham tale igen 1. maj i Ludvika.

Eklund debuterer 1. maj 2018 i Boden.

Sebastian Elofsson er aktivist, skribent for Nordfront og en tilbagevendende taler på såvel lokale som officielle arrangementer. I år bliver det tredje år i træk han taler ved Den Nordiske Modstandsbevægelses 1. maj-demonstration, når han taler i Kungälv.

Sebastian Elofsson taler i Ludvika 1. maj 2018.

Jimmy Thunlind har det sidste år vist sig mere og mere som skribent og taler for Den Nordiske Modstandsbevægelse. Han blev udnævnt til årets taler 2018 af Radio Regjeringens lyttere. Thunlind taler i Ludvika 1. maj.

Thunlind talte i Ludvika 1. maj sidste år.

Julius Blomberg er en mangeårig aktivist som vi ofte har set i rollen som konferencier eller musiker ved Den Nordiske Modstandsbevægelses arrangementer. Han er også en fast medvirkende i det nystartede engelske podcast Nordic Voice. Han gjorde sin debut som officiel taler tidligere i år på en Mynttorgs-manifestation. Blomberg taler i Kungälv 1. maj.

Blomberg som konferencier under Almedalsugen 2018.

Simon Holmqvist er en regelmæssig skribent og nyhedsredaktør for Nordfront.se. Han er desuden en del af det faste panel i Radio Nordfront og Studio Bothnia. Hans officielle og vellykkede talerdebut skete ved sidste års 1. maj-demonstration i Boden. I år kan du høre ham tale i Ludvika 1. maj.

Også Holmqvist debuterede som taler i Boden 1. maj 2018.

Simon Engelin er aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelses svenske Rede 2, programleder for podcastet Mer enn ord og har også været foran kameraet i flere af organisationens TV-sendinger. Han gør debut som officiel taler i Kungälv 1. maj.

Engelin er reporter for NTV under Almedalsugen 2018.

Daniel Nordberg er antageligvis mest kendt som programleder på NR Bohuslän, men er også aktiv i Den Nordiske Modstandsbevægelses svenske Rede 5. Han gør debut som officiel taler 1. maj i Ludvika.

Nordberg med fanen i hånden under en aktion tidligere i år.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Glæder mig til at høre talerne, det skal nok blive godt.

 • Kristian Niss says:

  Er træt af at jeg ikke kan deltage. Super gode talere. Den sidste tale jeg hørte fra Vejdeland var 10/10


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //