ADL: »Antisemitisk at ville smide krigsmagere og globalister ud!«

JØDISK MAGT: I et opsigtsvækkende opslag på Twitter skrev den jødiske magtgruppe ADL, at Donald Trump brugte »klassisk antisemitisk retorik,« da han erklærede, at han ville »deportere krigsmagere, smide kommunister ud og gøre op med dem, der hader vores land.«

ADLs Jonathan Greenblatt. Foto: Gage Skidmer (CC BY-SA 3.0)

Anti-Defamation League (ADL) er en af ​​USA’s mest magtfulde jødiske grupper og ledes af den berygtede jøde, Jonathan Greenblatt. Organisationen tager ofte stilling til venstreliberale og globalistiske spørgsmål, fordi den menes at favorisere jødiske interesser.

For nylig angreb de i en række indlæg på Twitter den nyligt afsluttede Conservative Political Action Conference (CPAC), som omfattede Breitbart-grundlæggeren Steve Bannon og Donald Trump. Oprindeligt skulle nationalisten Nick Fuentes deltage, men blev udelukket i sidste øjeblik, til stor glæde for ADL.

De klagede dog over, at der blev udtrykt kritik mod homolobbyen på konferencen. Frem for alt kunne ADL ikke acceptere, at de konservative deltagere tilsyneladende ikke kunne lide den måde, homolobbyen retter deres propaganda mod børn.

Men det måske mest opsigtsvækkende i ADL’s Twitter-angreb er, at de beskrev Trumps tale om at »deportere krigsmagere, smide kommunister ud og gøre op med dem, der hader vores land« som »klassisk antisemitisk retorik

På Twitter spørger flere brugere nu, om ADL ønsker at beskytte krigsmagere, kommunister og forrædere, og om disse begreber er synonyme med jøder.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //