ADL stolte over sin styring af Facebook og Twitter – og af valget

JØDISK MAGT: Lederen for jødiske ADL praler i et interview af den politisk motiverede censur som lobbyorganisationen bedriver på Facebook og Twitter. Han beskriver også gruppens greb om resultatet af præsidentvalget.

Anti-Defamation League (ADL), Amerikas mest fremtrædende zionistiske lobby, står bag censur af Donald Trump og hans tilhængere på sociale medier, hævder organisationens leder Jonathan Greenblatt.

I et interview fra 14. oktober med Times of Israel giver Greenblatt en række grupper ledet af ADL – såsom «Stop Hate For Profit» og «Real Facebook Oversight Board» anerkendelse og berømmelse.

Årsagen er, at disse grupper har taget initiativ til at forbyde gruppen Q-Anon og brugere, der udtrykker «holocaustrevisionisme» fra sociale medier, samt at have indført et selektivt program dedikeret til «faktakontrol» af politiske reklamer og nyheder.

En nylig undersøgelse har vist, at Trump-annoncer på Facebook er blevet censureret 65 gange under påskud af, at «faktakontrol» er blevet gennemført, mens ingen reklamer for Joe Biden indtil videre er blevet manipuleret på en lignende måde.

Greenblatt har også stolt bekræftet, at Twitter straks ville slette ethvert forsøg fra præsidenten på at udråbe sig selv som vinder eller sætte spørgsmålstegn ved resultatet af valget – efter valget, men inden Biden har indrømmet nederlag:

Så hvis præsidenten for USA går online, hvilket han højst sandsynligt ville gøre, og siger, at han har vundet i en stat, før myndighederne har erklæret, at den er fuldt registreret, eller statssekretæren har verificeret resultatet, vil dette indlæg straks blive elimineret.

I en video, der blev uploadet af Real Facebook Oversight Board den 1. oktober, erklærede Greenblatt sine krav om censur, og kædede Donald Trumps indlæg sammen med «opfordringer til vold».

De største donorer til både Joe Biden og Donald Trump er jødiske milliardærer, men et overvældende flertal af jøder i Amerika foretrækker Biden frem for Trump – 75 procent mod 22.

Hjemmesiden National Justice påpeger, hvor vellykket ADL har været i sin stræben efter at få virksomheder til at udpege organisationer, der drives af deres medlemmer, til at udføre «faktakontrol».

Poynter Institute, der certificerer Facebooks «faktakontrolgruppe», finansieres af den jødiske sexhandelsprofitør Craig Newmark, der er grundlæggeren af ​​Craigslist, og som også er grundlæggeren af ​​ADL’s tekniske gruppe for censur, Center for Technology and Society.

Et direkte forbud mod rapportering fra New York Post om Hunter Biden menes bredt, at have fået republikanerne til at puste nyt liv i diskussionen om Facebook og Twitters rolle som informationskontrollører – og potentielt som måldommere i præsidentvalget.

 

«Vi neddysser idéer, vi ikke kan lide»

Samtidig munder en debatartikel i Israel Hayom ud i en beskyldning netop rettet mod Greenblatt for at have brugt sådanne metoder til at “skyde over målet” – men det antydes også stærkt i artiklen, at det generelt er jødiske grupper, der står bag fænomenet med at neddysse idéer – som jøder ikke kan lide.

ADL og dets datterselskaber som Poynter Institute viser tegn på utilfredshed over Facebook og Twitters overdrevne iver efter at sætte en stopper for omtalen af Biden, samt det faktum, at dette potentielt kan udløse handling fra staten.

For tre dage siden udtalte Poynter, at man fordømmer de involverede sociale medievirksomheder for deres adfærd i denne sag.

 

«Hvilken tilsynsmyndighed undersøger jødisk lobbyvirksomhed?»

Spørgsmålet er rejst på sociale medier om, hvad en sådan position kan føre til. Det er usandsynligt, at ADL, en Israels femtekolonne, vil blive konfronteret af nogen tilsynsmyndighed, eller endda at der vil blive vedtaget håndgribelige foranstaltninger for at garantere et retfærdigt valg.

Med hensyn til denne form for censur, kan det beviseligt rettes mod forskellige politiske partier:

Mens jødiske grupper primært er ivrige efter at neddysse pro-hvide ideer, står de også bag en intensiveret kampagne for at modsætte sig venstreorienterede grupper, der kritiserer Israel.

Spørgsmålet, som i lidt forskellige versioner nu diskuteres på sociale medier, kan sammenfattes som følger:

ADL og dets medlemmer har således med succes brugt deres penge, deres indflydelse og deres vandtætte mediekontrol til at udelukke hundreder af millioner af (ikke-jødiske) amerikanere fra en diskussion om et afgørende spørgsmål:

Bør det virkelig være op til den jødiske lobby at beslutte, hvem der må bruge internettet – og hvem der ikke må?

Kilde:
National Justice


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //