ADL truer Island med «nazi-stempel» hvis de forbyder omskæring

JØDISK MAGT: Den dagsaktuelle jødiske magtorganisation ADL truer nu Island hvis landet forbyder omskæring.

Den amerikanske journalist Chadwick Moore har publiceret et brev fra den dagsaktuelle jødisk magt-organisation ADL.

I brevet – som blev sendt til islandske politikere – truer de Island med at bruge deres indflydelse i amerikanske medier til at tilsværte landet, hvis de vælger at forbyde omskæring. ADL mener, at et forbud vil blive fejret af «nynazister, hvid magt-aktivister og andre ekstremister», hvilket de ikke lod sig vente med at påpege.

ADL skriver, at 28% af Islands turister i 2016 kom fra USA. De truer med, at disse ikke vil være interesserede i at besøge et «nazi-associeret» land, samtidig med, at de skamløst indrømmer, at en sådan kobling i virkeligheden er uberettiget.

Et lovforslag for at forbyde det blodige religiøse ritual ligger allerede på bordet til behandling af den lovgivende forsamling Altinget.

Læs brevet i sin helhed nedenfor:

Kilder:
Nordfront


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Hvad siger islændingene til det?

 • Endnu en Jødisk organisation, der presser og truer vesten til at rette ind efter den Zionistiske verdensordre, og der er de 6 mill og nazi kortet noget de bruger flittigt.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Da det var på tale at forbryde omskæring i Danmark udtalte daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen sig sådan her: “At forestille sig, at jeg på 75-året for redningen af jøderne i Danmark vil gå ud og lave et indgreb mod omskæring – nej, det vil jeg ikke være med til.” og “Der er ikke tung evidens for, at omskæring af drengebørn er skadeligt. Juryen er ude, men jeg ønsker at respektere 1000-årige gamle skikke, i øvrigt blandt folk, som er vel integrerede i Danmark. For jøder er omskæring en del af deres identitet – det statuerer jødedommen.”
  kilde: https://sn.dk/Lejre/Lars-Loekke-Nej-til-indgreb-mod-omskaering/artikel/751380

  Det var præcist det samme i Danmark om nu på Island.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //