Adolf Hitler taler til det tyske folk under 2. verdenskrig

HISTORIE: “Gud har aldrig hjulpet en doven mand, han hjælper ikke kujonen, han hjælper ikke et folk, som ikke kan hjælpe sig selv! Her gælder de samme principper, folk – hjælp jer selv, så kan Gud ikke nægte os sin assistance!”

Sådan sagde Adolf Hitler i sin tale og forsatte: “Jeg vil vende tilbage efter denne krig, med mit gamle partiprogram, hvis virkeliggørelse virker endnu vigtigere for mig nu end fra den første dag.”

“Alle ved, hvad de må gøre i denne tid- Hver kvinde, hver mand – Hvad retmæssig bliver forlanget af dem, hvad de er forpligtet til at give. Og hvis du nogensinde går ned af gaden, og skulle have nogen tvivl, om du burde give noget mere, så se ved siden af dig, og måske vil du se en, der har givet så meget mere for Tyskland end du har!”

I talen lægger han vægt på vigtigheden af offervillighed og fællesskab. Han forsætter således:

“Alt jeg kan sige i sådan en tale er denne ene ting: Tænk uafbrudt – mænd og kvinder – at denne krig er vores folks “To be or not to be”. For når du forstår det, så vil enhver af dine tanker, og enhver af dine handlinger, alt det vil være en bøn for vores Tyskland!”

Talen er blevet lavet til et mesterværk af MAGISTER POPULI med musik og videomateriale fra det nationalsocialistiske Tyskland.

SE HELE TALEN HER


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Helt enig med ham og hans synspunkter


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //