AFA og BLM angreb enlig hvid mand – to angribere dræbt

USA. En flok bestående av AFA’ere og sorte forsøgte at dræbe eller groft overfalde en liggende 17-årig hvid man. Så åbnede han ild.

Videoer florerer nu på sociale medier, hvor en 17-årig mand ved navn Kyle hyldes for at have forsvaret sig selv mod en flok AFA’ere og andre BLM-aktivister som angreb ham. Hændelsen indtraf natten til onsdag i Kenosha, Wisconsin.

Videoklippet viser hvordan den 17-årige er endt på jorden efter at have været jagtet, og hvordan AFA’ere og sorte forsøgte at overfalde ham, sandsynligvis for at dræbe ham. Den 17-årige havde dog et AR-15-gevær og skød mod flere af angriberne, hvor en som blev truffet i maven blev liggende på gaden. Efter affyringen af hans våben går han roligt bort fra stedet.

Manden som blev skudt i hovedet under urolighederne i Kenosha er samme kortlemmede rødladne antifa-hooligan som man kan se i nedenstående videoklip, hvor han hidser sig op, konfronterer og siger “Skyd mig” til de bevæbnede mænd som har samlet sig for at beskytte deres ejendomme.

Senere i et andet videoklip ser man hvordan den samme antifa-hooligan stopper med at jage en mand, da han bliver skudt i hovedet. Han havde på tidspunktet taget sin t-shirt af og brugt den som maskering.

I alt skal to personer være blevet dræbt og en anden såret under nattens uroligheder.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Fryd.

  • Retten til rigtigt selvforsvar, med våben om nødvendigt, bør blive genskabt i Norden. Hvis denne dreng ikke havde sit våben, så havde disse affaldsmennesker sikkert myrdet ham, ligesom de har myrdet mange andre.

  • Retten til rigtigt selvforsvar, med våben om nødvendigt, bør blive genskabt i Norden


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //