Afghanerdreng dræbte sin asylaktivist – i sengen

SVERIGE: I dag blev den «enlige mindreårige» asyldreng Ahmed Nazari tiltalt i retten i Värmland for drabet på en 70 år gammel asylaktivist i Kil. Under efterforskningen fortalte asyldrengen, at det var hans seksuelle relation med asylaktivisten som udartede sig og førte til at han kvalte hende.

Afghaneren Ahmad Nazari (19991005-). Foto: Politiet.

Det var i juni, at 70-årige asylaktivist Ingrid Guldbrandsson i Kil i Värmland blev kvalt til døden af ​​hendes afghanske elsker, 20-årige Ahmad Nazari. Kil havde allerede været i rampelyset, efter at en film cirkulerede på sociale medier, som viste, hvordan en svensk teenager blev misbrugt og ydmyget af indvandrere.

Da det blev klart, at den dræbte kvinde passioneret havde engageret sig i såkaldte mindreårige drenges ret til at være i Sverige, begyndte der at blive spekuleret i, om det faktisk var en afghanerdreng, der havde dræbt hende.

Fredag ​​blev Ahmad Nazari tiltalt for drabet på Ingrid Guldbrandsson, og med det blev efterforskningsprotokollen for sagen offentliggjort. Protokollen viser, at der ikke kun var tale om, at en racefremmed havde dræbt endnu en svensk kvinde, men også om et forhold mellem en asylaktivist og hendes afghanerdreng, som udartede sig til sex, vold og mord.

Efterforskningsprotokollen indeholder uddrag fra Ingrid Guldbrandssons dagbog, der viser, hvordan hendes forhold til Nazari blev seksuelt en gang i midten af ​​2018:

På en løs ternet A5-note, der er indsat i bagcoveret, er et notat:
”Fre 13 juli begyndte mit nye liv, det varede i næsten tre måneder. Senere er det bare tomt. Ved ikke, hvordan jeg skal fortsætte. ”

Torsdag den 12. juli 2018:
“[…] A ringede jeg inviterede ham på pizza Olof kom også omkring 21.
A gik hjem kl. 01.10 = hyggeaften trods jernfolkene »

Fredag 13. juli 2018:
“Skal prøve ikke at kontakte A – fravænning!
Blev det modsatte jeg er IKKE KLOG!

Visse notater i dagbogen beskriver at forholdet tager sin afslutning d. 15. august og 18. oktober, samtidig med at den ifølge andre notater ser ud til at fortsætte.

[…] 5:51 A ringede, kom hit, morgenmad
[…] A her til en kop te = SLUT!
NU ER DET SLUT ikke mere manipulation!

SLUT! A ikke velkommen her længere
A ringede 10.39 – om hans “problemer” jeg afsluttede med “hav en god dag” – derefter ingen
kontakt […] Vil sms’e A men holder mig tilbage!!

Forholdet synes ifølge dagbogsnotaterne at gå frem og tilbage frem til hendes død. Blot uger før Ingrid blev dræbt skriver hun:

”[…] Fandeme, hvorforsmset jeg ham! Intet svar! Må afslutte dette !! ventede
hele dagen på en sms, kl. 21 RINGEDE HAN – på vej fr træning til toget […] »

I de indledende afhøringer er Nazari forvirret og oprørt. Han fortæller politiet, at de udsætter ham for “psykisk terror”, og at han ønsker at rejse hjem til Afghanistan. Selvom han selv indrapporterede drabet, synes han ikke sikker på, hvad han har gjort.

– Ja. Ja, jeg havde dræbt eller kastet en journalist, eh jeg ved ikke, om det hedder Joakim Lamotte, eller det hedder hvad hedder det Kent Ekeroth jeg ved ikke nøjagtigt, men en af ​​dem har jeg kastet foran toget, siger Nazari blandt andet.

Med tiden beroliger han sig og bekræfter, at han og Ingrid Guldbrandsson – som før var hans lærer – har haft et seksuelt forhold i over et år, hvilket endte med, at han kvalte hende en aften i slutningen af ​​juni.

– Det der startede i sommeren 2018, ja, det der forholdet, seksuelt, siger Nazari under forhør.

Om aftenen den 27. juni rejste han hjem til hende for et af deres “møder”. Samme dag var han blevet udskrevet fra psykiatrien, hvorpå han gik hjem til Ingrid, som forsynede ham med rent tøj, mad og alkohol.

– Men senere så, i aften senere, så når det var nat osv. Så vi, jeg drikker endnu mere vin og senere, så hun havde redt op min venstre side, det venstre rum, så jeg går til det højre. Men senere kommer hun, og jeg er nøgen, og så er hun også nøgen, så begynder vi at kysse og så blev jeg lidt bange, og så prøver jeg at kvæle hende. Mm. Og så hopper jeg ud af sengen (utydeligt) tager på mit tøj, og så løber jeg derfra.

I politiets rekonstruktion af drabet viser Ahmad Nazari på en dukke hvordan han kvæler den 70 år gamle asylaktivist Ingrid Guldbrandsson i hendes seng, midt under en pågående kærlighedsakt. Foto: Politiet.

Efter drabet ringede Nazari selv til 112 og fortalte, hvad der var sket. Da politiet ankom, lokaliserede de hurtigt Nazari i nærheden, og da han blev arresteret sagde han, at han havde kvalt sin tidligere lærerinde “fordi hun havde voldtaget ham tidligere”.

Engageret asylaktivist

Ingrid Guldbrandsson var en af Sveriges mest aktive asylaktivister, medlem af Miljöpartiet og senere også involveret i foreningen «Integrasjon i Kil» («Integration i Kil», red.).

Efter hun blev pensioneret, blev hun involveret i svenskundervisning for nyankomne og især for såkaldte enlige mindreårige drenge. Hun har undertiden tilladt disse mennesker at bo hjemme hos sig, hvilket også bekræftes af hendes datter i politiets afhøring.

Ingrid Guldbrandsson gav bogstavligt talt livet for at «hjælpe» de enlige mindreårige afghanerdrenge i Kil. Foto: Facebook.

Dog var alle hendes familiemedlemmer ikke så glade for hendes besættelse af afghanske drenge.

– Det føltes som om hun brød sig mere om dem end hendes egne børn og børnebørn, siger en af hendes sønner i politiets afhøring efter mordet.

En anden af hendes sønner benægtede, at hans mor havde haft noget seksuelt forhold til Ahmed Nazari. I stedet mistænker han at en af Ingrids venner, en anden asylaktivist, har haft det. Det han fortæller giver en unik indsigt i et trekant- og misundelsesdrama mellem asylaktivister og afghanske drenge. Fra forhøret med sønnen:

[Sønnen] har på den anden side mistanke om, at der kunne være noget mellem Ahmad og Lisbeth, da Ahmad har søgt sig fra Ingrid til Lisbeth og Lisbeth har været “meget på” Ahmad. [Sønnen] har selv hørt Lisbeth, når hun har sagt til  Ahmad, at han kunne komme og spise sammen med hende, når han var på besøg hos Ingrid, og at hun ville have, at hun skulle komme hjem til hende og også besøge hende. [Sønnen] har forstået, at Ingrid blev irriteret over dette, at Lisbeth forsøgte at tage Ahmad fra hende, da hun var den, der tog sig af ham og hjalp ham.

[Sønnen] har, som han har sagt før, forstået, at Ahmad har haft omgang med kvinderne, og at Ahmad har været tiltrukket af ældre kvinder, men at Ingrid ikke har været særlig interesseret i noget seksuelt.

I forbindelse med, at den såkaldte gymnasielov blev vedtaget, som gav tusinder af illegale afghanere asyl, sagde Guldbrandsson til SVT Värmland:

– Det var så overvældende at jeg begyndte at græde, fordi jeg har været så begejstret for dette her. Jeg har tænkt på, hvordan tingene skulle gå for disse fyre. Så ja, det var følelsesladet.

På det tidspunkt var hendes seksuelle forhold med hendes morder for nylig begyndt.

Retssagen mod Ahmad Nazari forventes at begynde engang i slutningen af oktober i retten i Värmland.

Kilde:
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Big lol


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //