Afghanistan – nogle refleksioner

Afghanistan: Afghanistan har endelig lagt grundlaget for en stat, der kan nærme sig fred og normalitet, og folket har genvundet magten. Hvis dens fjender ikke mobiliserer etniske og/eller religiøse grupper i regionen til at indlede ustabilitet, uro og potentielt en borgerkrig, kan det afghanske folk således bygge en fremtid baseret på deres egne forudsætninger, det vil sige deres egen kultur, identitet og religion.

Dette skal dog ikke ses som en ukritisk hyldest af Taleban, men Suum Cuique, hver deres egen. Taleban har ikke bedt mig om at være mindre hvid, at åbne grænserne for vores nationer, at opløse alle de traditionelle strukturer, som vores civilisationer er bygget op omkring, at injicere vores børn med kønshormoner, fordi børnene “føler sig anderledes”, at min datter skulle oprette en konto på OnlyFans og sælge sig selv, at kategorien «pædofili» skulle relativiseres osv. Det er vores egne «ledere», der fortæller os det. Det er disse sidstnævnte, der fortæller dig at leve et liv på dine knæ, tage korset på ryggen og bære skylden for alle de negative ting, der er sket for mennesket gennem historien på grund af DIN hudfarve. Det faktum, at Taleban ikke ønsker det for deres nation, ud over at bekæmpe nepotisme og korruption, burde om ikke andet tilskynde os til at reflektere over vores egen situation. 

Hvad med dem, der nu har pakket deres arsenal af Louis Vitton-kufferter med guldsmykker og dollars, grå hysterisk og veldirigeret på Tik-Tok og sendt deres tjenere rundt i Kabul for at opsøge udenlandske embedsmænd med den hensigt at forlade deres hjemland? Dette er først og fremmest den korrupte, liberale elite, som fortsat vil være lige liberal og korrupt i sine nye værtslande og være en destruktiv faktor i disse. De, der samarbejdede med besættelsesstyrkerne, vidste også, hvad dette indebar, hvilke konsekvenser dette potentielt kunne have, og ingen har noget særligt ansvar for disse end dem selv. De gjorde det af egen fri vilje, tog en chance og tabte. Sådan er krig.

Så hvad er lærdommen fra Afghanistan, som vi kan tage med os? Der vil være betydelige tilbageslag, tilsyneladende på randen af ​​total tilintetgørelse, men vær tålmodig, giv aldrig op. Find en revne i systemet, slå en kile og hamre løs, slib fjenden i stykker (som et tysk fodboldlandshold, for dem der er mere komfortable med sådanne billeder). Disse korrupte, liberale eliter, der ikke stammer fra folket, vil i sidste ende opleve træthedsbrud i deres strukturer og vil ikke være i stand til at opretholde magten. Det er fordi deres magt ikke er grundlagt, den har ingen rødder, den er en kæmpe på lerfødder. Tro heller ikke på regimets og dets tilhængeres fortællinger og narrativer; de har kun to våben at bekæmpe os med: den (falske) historie og vold. Hele historien har vist, at det er værktøjer, der kun udsætter illegitime regimers fald.

Regimer med udenlandske og antipopulære ideer, som før eller siden fra de fremmedgørende metropoler i deres respektive lande vil blive hentet fra tagene på magtpaladserne med helikopter eller tvunget til at trække sig tilbage til deres marmortårne ​​og blive indhentet af folket. Uanset om det er Rumænien, Kabul eller i det nutidige/fremtidige Vesten.

/ Arjuna


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //