Afrikaner brugte superlim som hårprodukt – anklager producenten for racisme

MULTIKULTUR: Afrikanerkvinden Tessica Brown gik viralt på internettet da hun brugte superlim som hårprodukt. Nu skal en specialkirurg hjælpe hende med at gendanne håret. Samtidigt anklager hun limproducenten for racisme.  

Afrikanerkvinden Tessica Brown gik viralt på sociale medier, da hun afslørede, at hun havde brugt superlim som hårprodukt. I videoen fortæller afrikaneren, at hun løb tør for sit sædvanlige hårprodukt og i stedet valgte at bruge »Gorilla Glue«, en superlim.

Noget, hun senere beskriver som en »dårlig, dårlig, dårlig idé«. Denne »højintelligente« person forklarer yderligere, at hun troede, at hendes hårprodukt og superlim ville virke på samme måde.

Hun har nu brugt en måned på at få limen ud af håret uden succes.

– Jeg har vasket mit hår 15 gange, og håret bevæger sig ikke, siger Brown i videoen.

Efter en periode med forsøg på at fjerne limen valgte Brown at gå på hospitalet for at få hjælp. Men heller ikke det sundhedspersonalets forsøg hjalp.

I løbet af dagen flyver Brown fra sit hjem i Louisiana til Los Angeles, hvor plastikkirurg Dr. Michael Obeng vil prøve at hjælpe hende. På klinikken bruger kirurgen medicinsk limfjerner på hendes hår, og processen forventes at tage mindst tre dage.

»Gorilla Glue« er ganske vist ikke et produkt, der sælges i skønhedsafdelingen, men Brown føler stadig, at hun er blevet bedraget. Da Brown forlod skadestuen mandag, ville hun sagsøge det firma, der producerede superlimet. Der var nemlig en »vildledende« etiket på limflasken, der sagde »multi use«.

Gorilla Glue har kommenteret hændelsen ved at sige, at der er advarselstekster på flasken, der blandt andet nævner, at du ikke skal sluge limen eller få den i dine øjne, på dit tøj eller på din hud.

Det er yderligere beskrevet, at produktet anvendes til at fastgøre ting til for eksempel træ, papir, laminatgulve, stof eller lignende.

På sociale medier har imidlertid mange afrikanere sagt, at limfirmaet er racistisk. Det menes også, at det er racistisk, at Brown overhovedet brugte hårproduktet, fordi hun forsøgte at efterligne hvides hår.

Læs også:
Genetikprofessor: «Afrikanere har flere abelignende genvarianter end andre racer»


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • superlim som hårprodukt🤣😂

 • Hun har fundet kuren mod hårtab

 • Lars Agerbæk med æ says:

  en klassiker er født

 • Hvorfor skrivers der i artiklen at hun er afrikaner? hun er født og opvokset i USA, og bor i Louisiana.

 • Krautling says:

  Fordi hun er afrikaner. Ligner hun da en af europæisk afstamning, synes du?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //