Genetikprofessor: »Afrikanere har flere abelignende genvarianter end andre racer«

RACELÆRE: Den kinesiske genetikprofessor Dr. Shi Huang siger, at afrikanere har flere abelignende genvarianter sammenlignet med andre menneskeracer. Opdagelsen er blevet mødt med en »uhyggelig stilhed« fra det videnskabelige samfund.

Afrikanere adskiller sig genetisk fra andre menneskeracer. Foto: CC Public Domain.

Den kinesiske forsker Dr. Shi Huang siger, at forekomsten af ​​forældede, abelignende genvarianter er langt større blandt nutidens afrikanere sammenlignet med andre menneskeracer. Dette er ifølge forskeren vel dokumenteret af flere studier.

Dr. Huang har tidligere været ansat som professor i epigenetik og evolution ved Burnham Institute for Medical Research ved University of California. Han arbejder i øjeblikket for Center for Medicinsk Genetik ved Central South University i Kina. Dr. Huang er også kendt for sine populære foredrag om evolution på Youtube.

 

Ignoreres af det videnskabelige samfund

Huang forklarer på Twitter, at afrikanere er bærere af flere nedarvede genvarianter fra aber eller lignende fjerne forfædre sammenlignet med andre menneskeracer. Dette er blevet bevist blandt andet gennem fylogenetiske undersøgelser af afrikanere – som mere simpelt kan kaldes evolutionære stamtavler.

Fundene indikerer således, at afrikanere har flere genetiske ligheder med fjerne abelignende forfædre end andre racer. »Den biologiske betydning af dette? Ubehagelig stilhed …«, skriver Huang. I den akademiske verden er opdagelserne blevet ignoreret.

Genetiske studier af afrikanere

I 2011 gennemførte en gruppe forskere bestående af blandt andet genetik- og evolutionær biologiforsker Michael Hammer samt Jeff Wall, professor i epidemiologi og biostatistik, en undersøgelse om emnet. Studiet fik navnet »Genetic evidence for archaic admixture in Africa«.

Forskerne var i stand til at fastslå, at den moderne afrikaner engang i fortiden blandede sig med et uddødt abelignende menneske, og at deres DNA stadig eksisterer blandt afrikanere. De så, at forskellige afrikanske folkegrupper har fået mindst ca. 2 procent af deres DNA fra den nu uddøde menneskeart.

Tidspunktet for krydsning mellem afrikanere og den uddøde menneskeart er sat til for omkring 35.000 år siden, og den menneskelige art, de parrede sig med, skilte sig fra det moderne menneske for omkring 700.000 år siden.

Palæontolog John Hawk kommenterede ovennævnte undersøgelse i en forelæsning i 2017. Han mente imidlertid, at andelen af ​​forhistorisk DNA i afrikanere måske er større end undersøgelsen viser. De kan også have blandet sig med menneskearten Homo Naledi, spekulerer Hawk:

Vi ved, at afrikanske populationer har en lille del af deres DNA, muligvis så meget som 5% … som har en arkaisk oprindelse, som vi ikke har opdaget. Det vi ikke ved, er oprindelsens identitet. Muligvis kan det være Naledi.

Selv den svenske professor Svante Pääbo udtalte i en forelæsning i 2018, at der er tegn på, at dette arkaiske DNA stadig findes i moderne afrikanere.

 

Nye fund

I 2019 bekræftede forskerne Arun Durvasula og Sriram Sankararaman fra University of California, at potentielt 8 procent af moderne afrikaners DNA stammer fra den ukendte menneskeart. De beskriver denne som en »spøgelsesart«. Ligesom Hawk foreslår de også, at det kan være «Homo Naledi» – en hominid med en særlig lille hjerne, der boede i Afrika for omkring 250.000 år siden.

Næsten en tiendedel af afrikanernes DNA kan således stamme fra en helt anden menneskeart, og det politiske og akademiske etablissement i Vesten vover fortsat at hævde, at der ikke er nogen raceforskelle.

Akkurat som Dr. Huang udtrykte, er der en »uhyggelig stilhed« fra det videnskabelige samfund, medierne og skolevæsnet om opdagelserne. Sandsynligvis fordi at folkefjendtlige elementer ville blive tvunget til at erkende, at der faktisk findes forskelle mellem forskellige mennesker, og at der findes forskellige racer blandt mennesker.

Læs også:
Race – det afgørende spørgsmål


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Der er vel en grund til at sammenligning af sorte med aber altid har været en måde at nedgøre dem på.

 • Jøder har mellem 10-20% neandertaler DNA i sig. Hvor andre racer, her i blandt hvide stort set ingen eller meget lidt neandertaler i sig. En art kendetegnet yderst aggressiv adfærd og kannibalisme.

 • Krautling says:

  Det kunne jeg godt have fortalt dem. Man skal jo bare kigge på en neger. De ligner aber. Gule øjenhvider, store læber/protuderende mund, deres kranieform, deres bizarre hårvækst, lave intelligens osv. Det er dejligt simpelt.

  Gid negere dog bare ville opføre sig lige så civiliseret som aber.

 • Grunden til at det ikke får mere spalte plads I medierne er vel fordi, det ikke er en real nyhed men mere en bekræftelse på noget man i forvejen godt vidste

 • Jeg tænker at ID (intelligent design) lyder mere sandsynligt end teorien om arternes oprindelse.

 • Det er jo fuldstændig korrekt og noget vi egentlig godt vidste i forvejen… det er jo tydeligt at se og nej det er ikke for at være racist eller nedgørende..


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //