Afrikanere stormede Panthéon i Paris

FREMMEDINVASION: Hundredvis af illegale immigranter fra hovedsagelig Vestafrika stormede i fredags det berømte mausoleum i Panthéon  i Paris, et af Frankrigs mest kendte mindesmærker. Afrikanerne, som kalder sig De Sorte Veste, krævede forhandlinger med den franske statsminister Edouard Philippe angående statsborgerskab.

Foto: Twitter

Ved middagstid i fredags blev det kendte mindesmærke Panthéon  i den franske hovedstad Paris stormet af hundredvis af illegale immigranter fra hovedsagelig Vestafrika. Afrikanerne, som kalder sig «De Sorte Veste», viftede med papir i luften, råbte og krævede at kunne få Frankrigs statsminister Edouard Philippe i tale angående statsborgerskab.

Panthéon er et mausoleum, hvor mange kendte franskmænd, blandt andet  Emile ZolaVictor Hugo, Alexandre Dumas og Marie Curie ligger begravet.

«Hvad vil vi have? Papir! For hvem? Alle!», råbte de omkring 700 okkupanter i flere timer, før de blev bortvist af politiet.

Den franske præsident Emmanuel Macron har udtalt, at «Europas skæbne er forbundet med Afrika», hvilket skal bekræftes af en storskala masseinvasion fra Afrika af «historiske» niveauer.

Kilde:
BBC


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Stakkels dem der skulle gøre rent og lufte ud efter negerne skred igen.

    “I flere timer”, der var sikkert godt med pis og lort over det hele.

  • Krautling says:

    Ufatteligt, at man ikke bare afliver de dyr.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //