Afrikanerfar anklaget for omskæring, menneskehandel og mishandling af sine to børn

MULTIKULTUR: En far blev i går varetægtsfængslet ved retten i Odense for en stribe uhyrlige overgreb mod sine to børn under et ophold i Afrika.

En uhyggelig sag blev tirsdag rullet ud i retten i Odense. En 43-årig afrikanerfar stod anklaget for omfattende overgreb mod sine to børn.

Af sigtelsen fremgik det, at han var i Afrika med børnene mod deres vilje fra juli 2017 til december 2021. Her har han med hjælp fra sin familie i perioden flyttet børnene rundt i Somalia og Kenya, så de ikke har været i stand til at gå i skole i omkring tre år. Ligesom de heller ikke havde nogen kontakt med deres mor og familien i Danmark.

Selve overgrebene skal i følge sigtelsen også have fundet sted i Kenya og Somalia i perioden fra juli 2017 til slutningen af 2017.

Her er det især gået ud over datteren, som han er anklaget for på et uidentificeret hotel i Kenya at have kastet i gulvet og slået hendes hoved ned i gulvet. Hun blev også slået i ansigtet med knyttet hånd og med en sandal, og i perioden blev hun næsten dagligt slået med en ledning. Hans søn skal også været blevet slået på kroppen og i hovedet med en ledning og desuden ved flere lejligheder være slået i hovedet med bagsiden af hånden.

 

Datter giftes med 70-årig

Datteren var på daværende tidspunkt kun 12-13 år gammel, og hun blev udsat for mishandlingen, fordi faderen ville have hende til at gifte sig med en 70-årig mand. Det blev ikke til noget, fordi hun satte sig kraftigt til modværge, som der står i sigtelsen.

Det fik ifølge anklagen faderen til gennem fire dage at udsætte datteren for et rent mareridt. Hun blev igen slået i hovedet med knyttet hånd og på kroppen med en ledning. Han forsøgte desuden at stikke hende med en kniv flere gange og forsøgte at brænde hende på benene. Til sidst låste han hende ifølge anklagen inde på et værelse og undlod at give hende mad.

Faderen solgte øjensynligt også ved flere lejligheder datteren på et marked i Kenya til forskellige mænd og kvinder. Her fik han betaling for, at hun udførte tvangsarbejde i deres hjem. Ligesom det var en del af aftalen, at mændene kunne forgribe sig på hende, og hun blev i den forbindelse udsat for vold gentagne gange.

 

Kæmpede mod omskæring

Faderen er også anklaget for at at have været vidende om, at en onkel voldtog datteren flere gange.

Flere gange skal han også have forsøgt at lade hende omskære, men det kæmpede hun imod og fik forhindret i første omgang. Med hjælp fra faderens mor lykkedes det dog til sidst faderen at gennemføre omskæringen af datteren.

Da sigtelserne var blevet læst op, valgte dommeren på anklagerens anmodning at lukke dørene af hensyn til den videre efterforskning. Det skete blandt andet, fordi der kan være medgerningsmænd på fri fod, der ellers kan få indsigt i efterforskningen.

Manden nægter sig skyldig i anklagen, men dommeren valgte at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Kilder:
TV2


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //