Afrikansk venstreekstremist-leder opfordrer til drab på hvide

ANTI-HVID RACISME: Under en internetkonference talte en senegalesisk venstreekstrem leder til sine tilhørere om nødvendigheden i at dræbe hvide. 

Lederen for SOS Racismo i Portugal, Mamadou Ba. Foto: Twitter.

Under en internetkonference for portugisisktalende, hovedsageligt fra Portugal og Brasilien, talte lederen af ​​den portugisiske gren af ​​SOS Racismos, hvor han ligeud sagde, at det var nødvendigt at dræbe hvide mennesker.

Lederen af SOS Racismos i Portugal er den senegalesiske Mamadou Ba. Før han begyndte at beskæftige sig med politik, var han også fodboldspiller, først for sit hjemland og senere i Portugal, hvor han nu bor.

Ba fortsatte under konferencen med at angribe den hvide mand:

– Det er nødvendigt at dræbe den hvide mand, morderen, kolonialisten og racisten for at undgå total sammenbrud af den sorte politiske kamp.

Imidlertid ser Ba ikke ud til at komme med sine egne tanker. Ifølge det portugisiske dagblad Correio da Manha blev citatet hentet fra en venstreekstrem antikolonialist ved navn Frantz Fanon, der er fortaler for vold mod franskmændene i Algeriet.

 

Anti-hvide organisationer

SOS Racismos er en gren af ​​et netværk af organisationer i mange lande. I Norge kaldes organisationen New SOS Racism, som er en efterfølger til SOS Racism, der eksisterede fra 1985 til 2013, da den blev erklæret konkurs efter at have snydt staten for bidragspenge ved groft at overdrive sit medlemskab. Ti personer blev anklaget for bedrageri, underslæb og hvidvaskning af penge.

I Sverige hedder organisationen SOS Racism, og i Danmark SOS Racisme begge samarbejder med ENAR – European Network Against Racism. Denne organisation blev grundlagt i Frankrig i 80’erne og er sponsoreret af den berygtede jødiske “filantrop” George Soros.

Bevægelsen blander sig i samfundsdebatten ved at prædike om “islamofobi”, afrikanernes ret til at komme til Europa og LGBT-spørgsmål.

Kilder:
Breitbart
Correio da Manha


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kan da godt forstå negerne er sure når de er blevet holdt nede og undertrykt i årtusinder af den hvide mand og derfor aldrig har kunne udfolde deres fulde potentiale, Jøderne og Araberne har ellers gjorde hvad de kunne gennem tiden for at hjælpe dem til at få et bedre liv, de har fx sendt dem til Amerika og andre eksotiske steder.
    Vi må til evig tid betale til dem for at få aflad for vores racisme


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //