Afroamerikansk homofil Netflix-stjerne sigtet for sodomi af mindreårig dreng

USA: Netflix-stjerne og homo-ikon Jeremiah Harris er blevet anklaget for seksuelt misbrug af mere end et dusin drenge, nogle ikke ældre end 13 år.

Jeremiah Harris, «sort homo-ikon». Screendump: Youtube.

Ifølge National Justice er Jeremiah Harris, en sort amerikaner og åbent homoseksuel mand, blevet sigtet for groft seksuelt misbrug af unge drenge.

Harris er bl.a. kendt for Netflix-dokumentaren «Cheer». Han er hyldet som «det homofile ikon, USA har brug for» og var indtil for nylig en populær personlighed blandt Amerikas «queer» berømtheder.

Harris’ succes stoppede imidlertid brat i december i år, da han blev arresteret, efter at de føderale myndigheder i USA blev tvunget til at indlede en efterforskning, efter at der blev anlagt sag mod Harris af forældrene til et 13-årigt tvillingepar. Harris har også indrømmet overfor efterforskerne, at han har udført sodomi på en 15-årig dreng.

Ud over at have kontakt med drenge online havde Harris adgang til mange af sine ofre gennem sin rolle som mandlig cheerleader og berømthed.

Netflix-dokumentaren, der gjorde Harris berømt, vandt adskillige Emmy-priser, på trods af at Harris på dette tidspunkt var blevet arresteret og afsløret som en pædofil overgrebsmand.

Kilde:
National Justice


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Bare lige: man skal altid have i baghovedet at denne slags anklager bliver brugt som et våben.

  • Krautling says:

    Der er altid et eller andet komisk over en neger i skjorte og med briller, der tror han ser klog ud pga. det. Ser helt forkert ud, haha.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //