Fyringsgrund: menneskesyn

DANMARK: Proletariatets diktatur lever i bedste velgående indenfor murene i Københavns kommune. Det har vakt bestyrtelse, at en kommunalt ansat skolepsykolog i en integreret institution har markeret sig som initiativtager til en dansk afdeling af den islamkritiske organisation Pegida. Navnet er Nicolai Sennels, og han er kommet i unåde på grund af nogle udtalelser omkring muslimer som han har fremsat offentligt. Det i en sådan grad, at flere ledende personer fra fagbevægelsen har ønsket ham afskediget fra den kommunale ansættelse.
Den marxistiske demokratiopfattelse accepterer åbenbart ikke, at der hersker forskellige holdninger til integration af indvandrer og de problemer det kan medføre. Det kommer ikke som nogen overraskelse at ytringsfriheden har svage kår i vort såkaldte demokrati, vi har på ingen måde mulighed for at ytrer os frit, uden at det får konsekvenser for dem der tør at stå frem.
Mest afsindig er den begrundelse, som næstformanden i Landsforeningen for Socialpædagoger (LFS), Jan Hoby fremsatte i en tv-udsendelse. Næstformanden anførte som nødvendig afskedigelsesgrund, at Sennels ”menneskesyn” er i strid med de værdier, der gælder i den offentlige sektor.
Nu er det på ingen måde Jan Hoby der skal fastslå, hvad det er for et ”menneskesyn” der gælder i den offentlige sektor, for hvis det var hans menneskesyn der skulle danne ramme, ville der være grund til stor bekymring. Jan Hoby lod sig fotografere i sit kontor, som var udsmykket med et portræt af Lenin og en buste af Ho Chi Minh. Hvis det er disse to massemordere, der er rollemodeller for næstformandens og den offentlige sektors menneskesyn, er det nok snarere ham og den offentlige sektor, der er grund til at være bekymret over.
Et socialdemokratiske medlem af Københavns Borgerrepræsentation Jonas Bjørn, var også ude med krav om fyring, men blev hurtigt sat på plads af sin egen partiledelse.
Siden meldte også forældrene i psykologens institution sig med bekymring om ansættelsesforholdet, dog uden på nogen måde at kunne påvise, at Nicolai Sennels’ politiske holdninger havde haft indflydelse på hans arbejde.
Det er tydeligt at se, at man har ret til at have ekstreme politiske holdninger som understøtter blodige kommunistiske diktaturer som har mere end hundrede millioner liv på samvittigheden, men ikke holdninger som stiller sig kritisk over for islams indflydelse på det danske samfund.

Bild-Berufsverbot

På Nordfront’s danske redaktion er vi dog ingenlunde enige med Nicolai Sennel i hans problem analyse. Vi mener der skal langt mere vidtrækkende foranstaltninger til, for at imødegå de udfordringer samfundet står over for i dag. Islam i sig selv er ikke problemet, det er derimod den massive indvandring af racefremmede hovedsagelig fra Asien og Afrika. I sidste ende betyder det intet om de er kristne eller muslimer, da vort folks mangfoldighed drukner i det store sorte hav af menneskeligt affald fra den 3. verden. Skal Danmark reddes, skal vi tænke på biologi og ikke religion.

Læs også: Jyllands-Postens leder.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //