Afsløring: Google vil gøre alt for at forhindre frie valg

CENSUR: Internetgiganten Google er blevet afsløret i at være rædselsslagne for frie demokratiske valg.

Det Wallraffende journalistkollektiv Project Veritas afslørede i mandags, at Google foragter frie valg og vil gøre alt for, at en globalistisk minoritet skal bestemme valgresultaterne fremover. Årsagen er, at det jødiske foretagne blev chokeret over Donald Trumps sejer over Hillary Clinton i 2016.

– Vi blev alle snydt i 2016. Ikke kun vi blev snydt, folket blev snydt, nyhedsmedier blev snydt, siger Googletoppen Jen Gennai i et filmklip som Project Veritas har publiceret.

Gennai fortsætter med sige, at Google fremover vil ændre sine algoritmer, sådan at ingen kandidat som har andre meninger end det jødiske foretagne, nogensinde kan vinde et valg igen.

Gennai mener også, at de hos Google aldrig kommer til at fremme objektive og sande søgeresultater, så længe de kun udsættes for et svagt pres fra kongressen eller Det Hvide Hus.

Efter den intensiverede internetcensur de seneste år har stadigt flere mennesker krævet, at ytringsfriheden bør beskyttes ved lov. Dog har Donald Trump, trods visse Twitterindlæg som har flirtet med tanken, gjort noget som helt i sagen. Som et resultat er næsten alle af hans højlydte støtter i dag udelukket fra alle større sociale medier.

Kilde:
Breibart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //