Aggressiv racefremmed: »Danskerne er kun 5 millioner, I bliver snart udryddet!«

MULTIKULTUR: Under en indvandrerkritisk demonstration i Tilst fredag den 24. april dukkede en racefremmede mand op og udtrykte stort had til det danske folk med ordene: »I bliver snart udryddet!«

Den advokatuddannede og højreorienterede politiker Rasmus Paludan mødtes i fredags med medlemmer af partiet Stram Kurs i Tilst i Århus. Under demonstrationen optog partimedlemmer en video der viser modtagelsen fra de lokale racefremmede beboere fra området. En særlig ophidset racefremmed mand stillede op med følgende udtalelse:

Vi får flere børn. I får en og to. Om ti eller femten år vil der være flere perkere end der er danskere i det her land. … Dansker er fem millioner, I bliver snart udryddet. … I boller med dyr, så I har ingen børn … Dine forældre knepper dyr, det er derfor du ingen brødre eller søstre her… I danskere udryddes. I er som dyr … Jeg bliver aldrig dansker, jeg vil have min mentalitet og mine traditioner, men jeg stikker mit danske pas op i røven… Jeg vil blive ved med at kneppe jeres samfund og jeres systemer så jeg får flere penge…!

Se video fra Tilst nedenfor:

For cirka to uger siden på påskedag blev en kirke i Ishøj overmalet med arabisk graffiti. Der stod: »Der er ingen anden gud end Allah. Vi overtage Dinmark«.

Tag del i kampen for folkets overlevelse!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • XLviking says:

  En ærlig perle.
  Det må man give ham/den.

 • Krautling says:

  Gid de allesammen var så åbne om det. Så ville det nok hurtigt vende stemningen imod dem. Problemet er jo, at de fleste danskere tror, at det kun er 1-2% af dem, der tænker sådan – og ikke 98% af dem – hvilket nok er tættere på virkeligheden.

  De fleste danskere har en “sød” lille kæleperkerven, som de vurderer alle perkere udfra. Oftest deler dusinvis af danskere den samme kæleperker, så i realiteten kræver det kun, at 0,1% af dem opfører sig ordentligt, og så tror alle de naive danskere, at næsten alle perkere er som du og jeg.

  Det skal desværre gå helt galt før man kan gøre sig forhåbning om, at det kan blive godt igen. Vores samfund skal ligge i ruiner, før folk fatter alvoren.

 • Nordahl says:

  Sikke et svin.

 • Saint says:

  Tro mig, der er mange af os der hader en type som ham.
  Jeg er godt klar over at der er en hel del som den type der.
  Så er der os andre som er veluddannede og hvor religion ikke er det dominerende. Men jeres prioritet er først og fremmest et ‘biologist rent’ Danmark, så uanset om man er som ham idioten i videoen eller man virkelig er velintegreret, så skal man bare ud.

  • Asbjørn Nielsen says:

   Ham den racefremmede her virker heller ikke religiøs. På intet tidspunkt nævner han hverken, Mohammed, Allah eller koranen. Det han udtrykker er en lyst til at herske over danskerne, og det vil han og hans slags komme til præcist som han beskriver, hvis vi ikke stopper masseindvandringen og sender de fremmede hjem. Det er ikke et spørgsmål om integration, religion, økonomi, men selvbestemmelse og vort folks fremtidige eksistens.

  • Mikkel Pedersen says:

   Det er nemlig rigtigt. Vi skelner i den henseende ikke mellem racefremmede som opfører sig pænt og racefremmede som ikke gør. Vores primære mål er at redde vort folk – ikke sikre et roligt multikulturelt samfund. Vi kæmper for et Danmark som om 100 år stadigt er et hvidt land med hvide danskere, fordi den hvide dansker, og den hvide europæer for den sags skyld, er for unik og storslået til at drukne i en anden races genpulje.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //