Aktion med lysbanner i Glostrup

AKTIVISME: Rede 2 har her til aften gennemført en aktion med lysbanner på flere broer i Glostrup midt i den travle myldretid.

Se video her:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Anon A. Anonsen says:

  Det ser fedt ud! Noget man ser, i hvert fald.

  Fordi der bliver gjort så meget ud af, at henvise til siden hér, så er det også vigtigt at siden får mere indhold.

  Når en “normie” åbner op for siden, så er der ikke så meget at gå igang med.

  Det kræver folk, der har tid, evnerne, og gider, det er klart. Og bevægelsen er jo startet fra slet ikke at eksistere til at være noget, som rigtig mange danskere nu kender til – og ikke på en dårlig måde.
  Men det er et vigtigt fokus at have. Der skal markant mere stof på siden.

  Mange unge bruger rigtig meget tid foran computeren, og der er mulighed for en af del af dem lige kigger med her engang imellem, fordi de kender til siden. Så ved at henvende sig til dem via artikler om compuerspil, hvordan spillene forandrer sig til mere feministiske, multikulturelle og generelt politiske, spil fremfor bare underholdning, f.eks, mens man også anmelder spillet –

  Men også anmeldelser om film. Nye som ældre, der er noget værd. Ikke om film generelt set; kun hvis der er noget at tage fat på i den. Næsten alle film og serier er i dag en bare det samme pis alligevel.
  Fyldt med negere, der er helte, og hvide mænd, der er onde – og så den seje heltinde. Åh ja. Der skal altid lige være sådan en kælling med.
  Så, altså, noget der er særpræget og noget værd.

  Er der populære kanaler osv. på nettet som de ser, så er det værd at tage et analytisk kig på det også. Altså bare generelt populærkulturen.

  Der skal være materiale, der appallerer til folk.

  Folk skal have en grund til at blive her på siden og en grund til at komme igen; en grund til, til sidst, at sige “det er hér jeg hører til”

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Du er velkommen til at melde dig på banen som skribent på Nordfront. Send en ansøgning.

   • Anon A. Anonsen says:

    Kommer mine mails overhovedet igennem?

    Har brugt to forskellige mailadresser, og åbenbart er intet sendt. Heller ikke teksterne, jeg sendte i går (eller det ved jeg så selvfølgelig ikke, men det lader ikke til det) Den ene af dem er endda fjernet nu. Hvor der står, at den aldrig har eksisteret.

 • Anon A. Anonsen says:

  Efter “spillet – ” skulle der have stået “Så får man dem til at blive her, og langsomt får man dem til at forstå en sammenhæng mellem hvad de ser og oplever i virkeligheden, og hvad der sker i deres virtuelle verden”
  (ved ikke lige, om jeg kom til at slette det hele, da jeg skulle slette et ord, eller hvad grunden er til det ikke kom)

  En stor del af kampen i dag, en meget, meget vigtig del, foregår nemlig på nettet. Der er et hav af folk, der søger efter alternative medier, men der er ikke rigtig nogle – på dansk. Det er her Nordfront træder til og er (bliver) leverandøren!

  (Det er jo også derfor nettet censureres ad helvedes til; de store platforme som YouTube, Twitter osv. først)

 • Ser vildt fedt ud

 • Ser virkelig godt ud.
  Godt arbejde, gutter!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //