Aktion mod Skattestyrelsen i København og Århus

AKTIVISME: Modstandsbevægelsens aktivister har begået en koordineret aktion mod Skattestyrelsens bygninger i København og Århus.

Folkestemningen koger efter at TV 2 og Politiken afslørede detaljerne i det strengt fortrolige forlig, som den danske stat har indgået med gruppen omkring de amerikanske skatteadvokater Matthew Stein og Jerome Lhote.

Den svigagtige Skattestyrelsen har indgået et forlig med de kriminelle skatteadvokater og tillader dem at trække milliarder kroner ud af Danmark.

Af den 51 siders hemmeligstemplede forligsaftale fremgår det, at de ikke fik de hidtil udmeldte 2,9 milliarder kroner ud af den danske statskasse, men derimod 4,1 milliard kroner.

Alligevel er det langtfra hele beløbet, som bliver betalt retur. I aftalen er Skattestyrelsen gået med til, at bagmændene skal betale 1,6 milliarder retur.

Det skyldes blandt andet, at bagmændene har fået lov at trække deres udgifter i forbindelse med udførelsen af svindlen fra.

Juraprofessor kritiserer løsningen

Den løsning er absurd, mener juraprofessor Eva Smith, der har læst forliget igennem. Ifølge hende er det “i høj grad stødende for retsfølelsen”, at bagmændene har fået lov at trække udgifterne fra. Hun sammenligner fradraget med, at en person bryder ind i en villa, tager 20.000 kroner fra et pengeskab, men bliver taget af ejeren, som kræver sine penge retur:

– Så siger han: “Nej, nej, det kan du ikke få, fordi jeg har købt en skærebrænder, den kostede 2.000, og jeg har snakket med en ekspert i, hvordan man stopper jeres tyverialarm inden, og han vil have 4.000. Der var en, der holdt vagt for mig, han vil have 3.000, så de penge skal jo trækkes fra, siger hun til TV2.

Skatteministeren løj for folket

Da daværende skatteminister Karsten Lauritzen (V) på et pressemøde i maj kunne fortælle, at der var indgået et forlig, blev det fortalt, at forligspartnerens andel i den formodede svindel løb op i et “beløb på samlet 2,9 milliarder” kroner.

Ifølge forligsdokumentet er det derimod “mere end 4,1 milliard kroner”. Hverken det beløb eller muligheden for at trække udgifter fra blev nævnt under pressemødet da Karsten Lauritzen løj for folket.

– Der er altså ikke givet nogen former for rabat eller lignende i forbindelse med det her forlig, sagde folkeforræderen Steen Bechmann Jacobsen, ansvarlig direktør i Skattestyrelsen, dengang.

Svindlen skulle være sket fra 2012 til 2015, og i alt mener Skattestyrelsen, at den danske stat blev snydt for 12,7 milliarder kroner.

Skattestyrelsen fastholder løgnen

Efterfølgende skriver Skattestyrelsen i en pressemeddelelse, at Operation X’s fund er urigtige og fastholder, at forliget drejer sig om de cirka 2,9 milliarder kroner som i alt 61 amerikanske pensionsplaner har søgt udbytteskatrefusion for.

Og Skattestyrelsen afviser, at der i forliget skulle indgå en positiv særbehandling i form af et skattefradrag til forligsparterne og tager i øvrigt og meget belejligt ikke stilling til forligsteksten.

Systemet lyver for folket

Milliarderne som Skattestyrelsen og folkeforræderne, daværende Skatteminister Karsten Lauritzen og nuværende Skatteminister Merete Agergaard, lader strømme ud af den danske statskasse er folkets penge. Penge som skulle indgå i økonomien omkring driften af skoler, hospitaler og plejehjem, vedligehold og modernisering af landets infrastruktur, varme hænder til de ældre og uddannelse af Danmarks unge.

Om det nogensinde kommer frem hvad der ligger til grund for folkets tjenere, de løgnagtige politikere og institutionen Skattestyrelsens, loyalitet overfor forbryderiske udenlandske rigmænd fremfor loyalitet overfor folket og landet er uvist.

Systemet lyver for folket og ønsker at mørklægge sagen, hvilket viser, at folkets interesser ikke interesserer regeringen eller Skattestyrelsen. De ser blot det danske folk som malkekvæg, der kan malkes for skattekroner, og som kun skal have det mest nødvendige for at folket kan forsætte med at producere. I deres øjne er folket intet andet end tandhjul der får deres maskineri til at dreje rundt. De overvejer slet ikke større idealer som retfærdighed, men prøver blot at feje deres forræderi ind under gulvtæppet. Selv når de bliver taget på fersk gerning, lyver de videre!

Koordineret aktion mod Skattestyrelsen

Den Nordiske Modstandsbevægelse værner om folket og folkets interesser, og ser alle som modarbejder folket som folkefjender. Den forræderiske institution, Skattestyrelsen, blev derfor målet for en koordineret aktion som fandt sted ved forbrydernes bygninger i København og Århus.

Indgangspartier blev afspærret og facader og ruder blev dækket med plakater. På plakaterne stod blandt andet “Der kommer en dag hvor Skattestyrelsen og de forræderiske ministre dømmes af et rasende folk!”.

Se billederne fra aktionen nedenfor:

København:Århus:

Tag del i kampen mod det forbryderiske system. Tilslut dig Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Godt lavet!

 • nogen demonstrerer deres modstand mod systemet med klistermærker, andre gør det med bomber.
  – gæt hvem etablissementet udpeger som de onde.

 • I København var det både Skatteministeriet og Skattestyrelsen der fik vores vrede at vide.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //