Aktion ved Dansk-Somalisk Kulturforening i Fredericia

AKTIVISME: Aktivister fra Rede 1 har fredag aften gennemført en propagandaaktion ved Dansk-Somalisk Kulturforening i Fredericia.

Vores races overlevelse og frihed er det vigtigste mål for Den Nordiske Modstandsbevægelses politiske bestræbelser. Mod dette mål findes mange trusler, hvoraf den mest alarmerende og presserende, er masseindvandringen af fremmede racer til de nordiske lande.

Den såkaldte multikulturalisme og masseindvandringen er i realiteten en befolkningsudskiftning og et folkemord på det nordiske folk.

Historisk har det nordiske folk været separeret fra sammenblanding med fremmede racer og har derfor bevaret en unik arvemasse, kultur og fornemmelse for samfund og fællesskab. Unikke egenskaber der adskiller sig fra andre racer, ses ikke alene i den nordiske races fysiske fremtoning, men også på et langt dybere plan. Det drejer sig for eksempel om evnen til at samarbejde, opfindsomhed, ordenssans, pligtfølelse og altruisme, der er resultatet af tusinder af års adskillelse fra andre racer.

Masseindvandringen medfører øgede kriminalitetsrater og forårsager kulturelle sammenstød, men det er trivielle problemer i sammenligning med truslen om ophøret af vort folks eksistens. Vores immigrationspolitik handler ikke om had og undertrykkelse, men om overlevelse, og om hvad der er bedst for vort folk. En udryddelse af den nordiske race kan ikke laves om.

Fjendtlige kræfter har bevidst gennem årtier sanktioneret immigrationen til de nordiske lande, uden omtanke for det nordiske folks kulturelle og racemæssige overlevelse. At de nordiske lande skulle gøres multikulturelle og blindt acceptere masseindvandringen er beslutninger taget uden støtte fra folket, og var et resultat af et omfattende lobbyarbejde, der blev maskeret som folkelig debat i de jødisk-ejede medier.

Masseindvandringen er et enormt demografisk problem og vi vil om kort tid være en minoritet i vores eget land. Hvis man kun begrænser indvandringen, mener vi, at det blot vil udskyde problemet.

Dette uddrag af Den Nordiske Modstandsbevægelses punkt 1 af det politiske manifest Vores Vej, blev klistret op i indgangspartiet hos Dansk-Somalisk Kulturforening i Fredericia.


Bekæmp udryddelsen af vort folk. Tag del i kampen!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt arbejde af Modstandsbevægelsen. Racefremmede foreninger hører ikke til i landet.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //