Aktion ved Skæring Skole i Århus

AKTIVISME: Aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte en aktion mod multikulturen ved en skole i Århus efter endnu et overfald på et ungt hvidt menneske.

Natten til tirsdag henvendte en 17-årig ung mand til Politigården i Aarhus for at anmelde, at han var blevet udsat for vold af flere personer ved Skæring Skole.

Den 17-årige forklarede, at han mandag havde drukket øl med nogle venner hos en fælles veninde.

Omkring klokken 00.35 gik de hen til skolen, da de ikke længere måtte være hos veninden. Den 17-årige forklarede, at han var gået hen til en træhytte, hvor man kan sidde og hygge sig.

Pludselig tog cirka fem drenge kontakt til ham. Han genkendte den ene, men kendte ikke de andre.

Umiddelbart uden forvarsel eller grund begyndte drengene at sparke den 17-årige og slå ham med flere knytnæveslag. Da overfaldet var ovre, gik overfaldsdrengene fra stedet i retning mod busstoppestedet.

Umotiverede overfald i grupper er en domineringsadfærd, som kobler sig til arabisk og afrikansk klankultur mere end til dansk forståelse af fællesskab, så det var ikke nødvendigt for Lokalavisen Århus eller Politirapporten at nævne, hvorvidt dette var endnu et overfald begået af racefremmede på danske unge.

Vi har nu efterhånden vænnet os til, at medier og systemets lakajer skjuler gerningsmænds identitet, med mindre de er hvide danskere, hvilket er en stor fejl, da vi aldrig må lade os vænne til multikulturens hærgen.

Vi må aldrig acceptere, at unge hvide mænd, sågar børn, og selv pigebørn, overfaldes, tæves til blods eller stikkes med knive – befamles og voldtages – på åben gade af racefremmede med hyæneadfærd, som kun mishandler vore børn og unge fordi de kan. Fordi det for dem ikke har nogen konsekvens, og fordi de er begyndt at tro, at Danmarks gader og Danmarks fremtid er deres.

Tilvænningen til multikultur har kostet meget blod og brækkede lemmer. Mange unge piger oplevede multikulturen tage fra dem hvad den ville, og ligeså mange piger lever nu videre som kvinder med ar på sjælen. Multikulturens rædsler voksede som i en petriskål i mange år i ghettoen, men siver nu ud i samfundet til os, ud på de stille villaveje og ind på livet af unge danskere i sommernatten.

Det er mange overgreb siden, at modangreb retfærdiggjorde sig som selvforsvar.

Den Nordiske Modstandsbevægelse har længe ført kampen mod de indtrængende racefremmede og de politiske strømninger, som lægger Danmark åben for masseindvandring og overgreb.

Modangrebet som forsvar må sættes ind mod de folkefjendtlige politiske kræfter, som står med hele ansvaret for samfundets tilstand i dag. Derfor benyttede aktivister fra rede 3 af Den Nordiske Modstandsbevægelse dette overfald ved Skæring Skole til at række ud efter Danmarks unge, som må tage et valg om, hvilken fremtid de ønsker for sig selv og sine  børn.

De racefremmede, multikulturen, de grove overfald i grupper, voldtægterne, som de ser på gaden i dag, som ligger på lur i mørket om aftenen, i deres nabolag, er ikke kommet til Danmark af sig selv. De multikulturelle rædsler er konsekvenser af en politik ført af et hadsk og folkefjendtligt politisk system. Det liberaldemokratiske system vil ikke ændre samfundets tilstand, da folkets bedste ikke er dets førsteprioritet. Derfor nytter det ikke at stemme til valget, for det bringer kun flere racefremmede, mere vold og flere seksuelle overgreb i jeres gade. Vi behøver et helt nyt styre!

Den Nordiske Modstandsbevægelse er en revolutionær nationalsocialistisk kamporganisation, som ønsker at skabe et helt nyt styre for Danmark og Norden, hvor danskere, folket, er statens ultimative førsteprioritet.

Natten til onsdag blev flyveblade spredt til unge på Skæring Skole, som netop fortæller dette og maner Danmarks unge til modstand mod det forræderiske system som påfører dem rædsel, lidelse, og ultimativt udslettelse.

Flere skilte med en blodig kniv og teksten “Giv agt! Multikultur forude” blev desuden opsat i området omkring skolen.

MELD DIG IND I KAMPEN!

Se billeder fra aktionen nedenfor:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman von Snaps says:

  Godt arbejde! Vi må handle de steder vort folk bliver mishandlet!

 • Valdemar says:

  Stærkt! At vise at de ikke er alene er vigtigt!

 • Anders Jonsson says:

  Mycket bra !


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //