Aktivisme i Århus

AKTIVISME: Forud for den annoncerede demonstration i Århus arrangeret af Men In Black opsatte aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse plakater i Århus centrum. 

Forud for den annoncerede demonstration i Århus arrangeret af Men In Black mod demokraturets coronahåndtering, grundlovsbrud og systemmediernes manipulation, opsatte aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse plakater i Århus centrum.

Nationalsocialister, medlemmer og tilhængere af Den Nordiske Modstandsbevægelse ved, at storslåede demonstrationer er nyttige, når man demonstrerer for en sag som kan løse et problem, og ikke blot protestere mod en given situation. Dermed bliver demonstrationer mod en regerings og mediers ageren i en enkelt sag nyttesløse, hvis man ikke samtidigt kræver forandring, og ved hvilken forandring der kræves, for at vende den negative udvikling af et samfund.

En bæredygtig forandring er ikke ved at skifte politikerne ud på Christiansborg, da det er systemet som er råddent. En råddenskab som gennemsyrer ikke kun Folketinget, men i høj grad også medierne. En bæredygtig forandring kommer kun ved at angribe roden af råddenskaben, og denne rod er den globalistiske elite og ideen om »demokrati« som et skuespil der udførers for at dække over, at vi regeres af et fåmandsvælde bestående af kapitalistiske milliardærer, som gennem globalistiske organisationers magt hersker over både regeringer, medier og i den sidste ende folkets forståelse af den verden de lever i.

Den Nordiske Modstandsbevægelse ønsker folket en god demonstration i aften – med et vis forbehold i forbindelse med effektion demonstrationen – og foreslår systemkritikere, som indser, at problemet med coronahåndtering mv. blot er symptomer på et meget større problem, at melde sig ind i organisationen.

Se billeder fra aktionen herunder:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Stærkt arbejde! Hvis man hørte men in black i godaften Danmark, så har de ikke noget mål andet end de er trætte af regeringens håndtering af corona.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //