Aktivisme i hele Norden på den Oprindelige Befolknings Dag

AKTIVISME: I går var det den Oprindelige Befolknings Dag – en dag hvor hvide mennesker fejres med nationalistisk aktivisme i hele verden – så også af Modstandsbevægelsen.

Artiklen bliver opdateret løbende i takt med at flere rapporter kommer ind.

 

Bergen, Norge

Norske Rede 3 har udført White Lives Matter-aktivisme flere forskellige steder rundt omkring i Bergen kommune. Kæmpe skilte blev sat op langs vej E-39. Flere bilister dyttede og gav thumbs up.

En lang række specialfremstillede metalskilte er også blevet skruet op på populære vandrestier og rastepladser, for eksempel i Nipedalen. 

 

Ludvika, SverigeI Grängesberg, Ludvika, stod aktivister uden for en af ​​landsbyens butikker med flag og delte foldere ud med temaet White Lives Matter. Der var blandede reaktioner med alt fra nogle få personer, der var uhøflige til dem, der bad om at modtage stemmesedler for at stemme på Den Nordiske Modstandsbevægelse ved valget til efteråret.

@nmrludvika2 Urbefolkningens dag 9:e augusti. Men vem är urbefolkningen i Sverige? #indidgenouspeople #ludvika #val2022 ♬ original sound – NMR Ludvika

 

Stockholm, Sverige

Aktivister i Den Nordiske Modstandsbevægelses Rede 1 i Sverige gennemførte en broaktion over en godt trafikeret vej i Sveriges hovedstad. Responsen fra forbipasserende bilister var rigtig god, og det blev bemærket, at sloganet White Lives Matter er noget, der rører mange. 

 

Örkelljunga, Sverige

Tidligt om morgenen gik medlemmer fra svenske Rede 3 til en eng langs E4 i Örkelljunga kommune. Der blev lavet en hurtig gennemgang af planen for aktiviteten, som derefter blev gennemført; at kravle flere meter op i to træer i kanten af ​​engen for at ophænge et banner med symbolerne for Den Nordiske Modstandsbevægelse og teksten White Lives Matter tydeligt synlig for de mange feriegæster.

Senere på dagen blev der uddelt foldere med budskabet White Lives Matter til beboerne i Örkelljunga, hvor Den Nordiske Modstandsbevægelse stiller op til valget.

 

Luleå, Sverige


Medlemmerne samledes på Storheden i Luleå, hvor de holdt et White Lives Matter-banner over en trafikeret vej i begge retninger, som varede i en time eller deromkring. Derefter blev et par bannere spændt over en vej og et vildthegn.

 

Moss, Norge


Der blev afholdt en offentlig flyvebladsuddeling i centrum af Moss. Da der var færre mennesker end normalt i byen, flyttede de senere til indkøbscentret Mosseporten for at fortsætte aktionen.

Senere blev der gennemført en bannerkampagne over E6, som blev mødt med adskillige tuden og tommelfingeren opad.

 

Vetlanda, Norge

Banner med budskabet White Lives Matter opsat i Vetlanda.

 

Jönköping, Sverige

Banner i Jönköping i Sverige.

 

Örebro, Sverige

Flyveblad med WLM-temaet er uddelt til adresser i Örebro i Sverige.

 

Nässjö, Sverige

 

Gislaved, Sverige

Banner i Gislaved, Sverige.

 

Rungsted, Danmark


Flere plakater med flere forskellige White Lives Matter-temaer er opsat omkring i Rungsted.

 

Resten af verden

East Midlands, Storbritannien.

For at deltage i noget af den aktivisme (af blandet kvalitet), der udføres i andre dele af verden, kan du besøge Patriotic Alternatives hjemmeside her.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //