Aktivisme mod multikulturen i Randers

AKTIVISME: For anden dag i træk aktionerede aktivister fra Rede 3 ved det randrusianske trænings- og velværested Randers Water & Wellness.

Ligesom i går aktionerede aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse ved det randrusianske trænings- og velværested Randers Water & Wellness i Randers.

En kvinde, som vælger at være anonym, skrev for nylig en mail til Modstandsbevægelsen om, hvordan hun selv havde fået oplevelser med racefremmede ind på livet og hvordan hun oplevede forholdene på trænings- og velværestedet Randers Water & Wellness.

Kvinden rapporterede blandt andet om flere hændelser med højlydt og vild adfærd, gentagne overtrædelser af gængse regler for en spa-afdeling, videooptagelser af de andre badegæster, svineri i omklædningsrum og i spa-området og en total ignorering af hvide danskeres irettesættelser af de usømmelige racefremmede. Selv personalet i Randers Water & Wellness nægtede i følge kvinden at håndhæve stedets ordensregler over for de racefremmede grupper, »som om personalet var bange for en konfrontation«, som kvinden formulerer det.

Den Nordiske Modstandsbevægelse valgte derfor at henvende sig til kunderne i Randers Water & Wellness med en opfordring om, at tage kampen for et hvidt Danmark op.

 

Se billeder fra aktionen nedenfor:

Klik for at forstørre. 

MELD DIG IND I KAMPEN!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Søren kam says:

  Genial flyer. Fandme fedt.

 • Hvad er forskellen på, dem de kalder nazister og neonazister?

 • Redaktionen says:

  Nazister, nynazister og neonazister er ord for det samme, nemlig det negative billede af nationalsocialister skabt af den jødiske journalist i 1920’erne, Konrad Heiden, og senere båret på vej af det ensidige og anti-hvide Hollywood og filmindustrien generelt. Fordi “nazist”, “nynazist” og “neonazist” kun er ord skabt for at tilsværte nationalsocialister, findes der i realiteten slet ingen nazister og når personer og medier benytter disse ord, er det et bevis for inkompetence og manglende forståelse for historien og politik.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //