Aktivisme mod multikulturen i Randers

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister i rede 3 har aktioneret mod multikulturen ved det randrusianske trænings- og velværested Randers Water & Wellness.

At multikulturen har sat sit præg på alle dele af det danske samfund, ved enhver, men ikke alle oplever de racefremmede helt tæt på, som i en spa-afdeling i Randers Water & Wellness.

En kvinde, som vælger at være anonym, skrev for nylig en mail til Modstandsbevægelsen om, hvordan hun selv havde fået oplevelser med racefremmede ind på livet og hvordan hun oplevede forholdene på trænings- og velværestedet Randers Water & Wellness.

Kvinden rapporterede blandt andet om flere hændelser med højlydt og vild adfærd, gentagne overtrædelser af gængse regler for en spa-afdeling, videooptagelser af de andre badegæster, svineri i omklædningsrum og i spa-området og en total ignorering af hvide danskeres irettesættelser af de usømmelige racefremmede. Selv personalet i Randers Water & Wellness nægtede i følge kvinden at håndhæve stedets ordensregler over for de racefremmede grupper, »som om personalet var bange for en konfrontation«, som kvinden formulerer det.

Den Nordiske Modstandsbevægelse valgte derfor at henvende sig til kunderne i Randers Water & Wellness med en opfordring om, at tage kampen for et hvidt Danmark op.

Torsdag formiddag blev flyveblade placeret i samtlige parkerede bilers forrude udenfor trænings- og velværestedet med teksten:

Oplever du nogensinde multikulturen på nært hold, når du besøger Randers Water & Wellness?

Lægger du mærke til, hvor meget den racefremmede gruppe »fylder« på trods af gruppens lille størrelse?

Tænker du over, at andelen af racefremmede i Randers Water & Wellness sommetider overstiger andelen af hvide danskere – og er du tryg ved den fordeling?

Den kulturelle og racemæssige forskel på hvide europæere og racefremmede, som eksempelvis arabere og afrikanere, bliver tydeliggjort for enhver, som udsættes for samvær med disse invasive folkegrupper.

Hvad man kan opleve af kontrovers i Randers Water & Wellness i forhold til grupper af racefremmede, er bagateller i forhold til masseindvandringens påvirkning af det danske samfund og det danske folks fremtid.

Den igangværende befolkningsudskiftning betyder, at hvide danskere snart risikerer at blive andenrangsborgere i vort eget land – hvis vi ikke snart rejser os, organiserer os og tager tilbage, hvad der er vores!

Organiser dig i kampen for folket!

 

Se billeder fra aktionen nedenfor: 

MELD DIG IND I KAMPEN!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //