Aktivisme og vandretur i Rede 2

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Aktivister fra Rede 2 var i weekenden samlet til offentlig aktivisme i Kalundborg og en efterfølgende vandretur rundt om Røsnæs halvøen.

Aktivister fra Rede 2 mødtes og gennemførte en offentlig aktion i Kalundborg. Gruppen af aktivister indtog gågaden i Kalundborg for at uddele flyveblade og tage sig en snak med Danmarks folk om fortid, nutid og fremtid.

De snaksaglige aktivister tilbød enhver forbipasserende et flyveblad, og chancen for at indgå i dialog.

Størstedelen af ​​menneskerne i gågaden, modtog med glæde flyvebladene, og responsen var generel positiv. Der var enkelte meningsmodstanderne der beklagede sig og mente at aktivisterne burde »lære af historien« og droppe nationalsocialismen. Den slags jammer gør ikke indtryk på Modstandsbevægelsens aktivister, og aktionen fortsatte ufortrødent.

Dialogerne med de forbipasserende spændte vidt, der blev snakket om alt lige fra vigtigheden af den hvide races overlevelse til Den Nordiske Modstandsbevægelses miljøpolitik.

Efter flere succesfulde dialoger drog gruppen videre og uddelte flyveblade i postkasserne hos de kalundborgensere der ikke nåede en dialog under aktivisternes ophold.

Se udvalgte billeder nedenfor:

Efter en meget vellykket aktion drog gruppen af aktivister videre fra Kalundborgs gader og satte kursen imod halvøen, Røsnæs.

Den planlagte vandretur rundt om Røsnæs kunne begynde, og gruppen brugte således de efterfølgende timer på at tilbagelægge adskillige kilometer. Terrænet bød på meget variation og skiftede mellem skovstier, stenstrande og marker.

De mange højdemeter der skulle forceres i landskabet, gjorde tilmed vandringen til en velfortjent prøvelse for enhver med fuld oppakning på ryggen.

Skiftende terræn

Aktivisterne havde fornøjelsen af den fantastiske natur på Røsnæs, hvor der kunne ses overdrev, skrænter, klinter, hav og smukke skove.

Røsnæs Klinter indhyllet i tåge

Efter at have vandret Røsnæs rundt og have stået på Sjællands mest vestlige punkt, var det så småt begyndt at blive mørkt, og gruppen satte derfor kurs imod lejrpladsen. Ved ankomst til lejrpladsen blev bivuakkerne hurtigt slået op, og der blev sendt folk ud for at samle brænde.

Mørket falder på, og bålet er tændt

Efter en lang dag i støvlerne skulle resten af aftenen nu blot anvendes til madlavning, kammeratskab, gode historier rundt om bålet om tidligere aktioner såvel som udstyr og privatliv.

Tiltrængte kalorier

Efter en våd nat gik turen i højt humør hjemad for aktivisterne endnu engang styrket på en række punkter.

Denne vandretur bød ikke på ekstraordinært mange kilometer, men derimod mange højdemeter, men vigtigst af alt, bød vandringen på kammeratskab og smukke naturoplevelser.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Nasjonalsosialist says:

    Bra jobbet!

  • Hazel39 says:

    Sådan gutter!! Og fedt at i var på vandretur.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //