Aktivistdagene 2018

Den danske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse afholdte i weekenden den første udgave af de årlige Aktivistdage. Det var en weekend med taler, foredrag, forskellige aktiviteter og fællesskab.

Vejret var godt, og den dybe skov et hemmeligt sted i Danmark var rammen, da Modstandsbevægelsen afholdte de første af mange fremtidige årlige Aktivistdage for de mest engagerede medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Arrangementet markerede for alvor Modstandsbevægelsens rodfæste i Danmark og var hærdende for medlemmernes sammenhold og fællesskabsfølelse.

Aktivistdagene 2018 blev skudt i gang om lørdagen, da arrangementets konferencier bød alle velkommen, og en særligt indbudt gæstetaler efterfølgende indtog talerstolen. Alle fremmødte lyttede interesseret til et to timers langt foredrag om blandt andet sprogets brug som våben, af det folkefjendtlige system, til både indoktrinering og fordummelse af den danske befolkning siden ”Befrielsen” i 1945.

Efter det lærerige foredrag gik Den Nordiske Modstandsbevægelses leder for det samlede Norden, Simon Lindberg, og den nationale leder af den danske gren af Modstandsbevægelsen til talerstolen og annoncerede en række nyheder. Her blev blandt andet en ny redeleder udnævnt, og en mindre gruppe af de mest loyale og engagerede medlemmer blev forfremmet til Aktivister og fik overrakt den ærefulde Aktivistnål.

Lørdagens foredrag og taler blev afbrudt af en god frokost, og snak på kryds og tværs, inden folk igen satte sig til rette foran talerstolen for at lytte til taler fra redelederne, Modstandsbevægelsens nationale leder og Nordens leder.

Der blev af de danske talere, talt om Modstandsbevægelsens virke i Danmark før, nu og i fremtiden, og der blev holdt en ideologisk tale om det at være og leve som nationalsocialist.

Nordens leder, Simon Lindberg, præsentere efterfølgende sin tale på engelsk. En tale som var beskrivende og berigende, inspirerende og motiverende for alle der lyttede til den.

Lørdagens program var nu ved dets ende og duften af aftensmaden fyldte allerede lokalerne. Bordene blev stillet op og alle samlede sig om de varme gryder med gullasch og hyggede sig med kammeratlig snak og ideologiske samtaler, både under middagen og senere udenfor ved det knitrende bål under den mørkeblå aftenhimmel.


Skiftende vagthold sørgede gennem natten for at alle kunne sove trygt, inden søndagen startede med morgenmad, og Modstandsbevægelsens obligatoriske fysiske test og kamptræning begyndte.

Alle medlemmer blev testet i løb, arm- og mavebøjninger, ryghævninger, pull-ups og længdespring, inden Modstandsbevægelsen kampsportansvarlige præsenterede dagens program for kamptræningen. Der blev trænet forskellige afværge- og slagteknikker, samt ordinær gadekamp, både én mod én, og én mod to.


Efter nogle timers træning havde den første udgave af Aktivistdagene på dansk grund nået sin afslutning. Alle var trætte, men motiverede og tændte på den fortsatte kamp for Nordens frihed, da der hen under eftermiddagen blev sagt på gensyn, og medlemmerne, både oplyste og opløftede, kørte hjemad.

 

Se flere billeder fra Aktivistdagene her:

 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Tobbe Motståndsman says:

  Mycket trevlig helg,med nya Danska kamrater
  Hil sejr 88

 • Anders Jonsson says:

  Mycket glädjande att se och läsa.

  Hell seger!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //