Aktivister fra rede 1 og 3 lavede en stor propaganda offensiv i hele Jylland

AKTIVISME: På trods af det dårlige vejr blev der torsdag aften opsat plakater og klistermærker på banegårdene i Silkeborg, Vejle, Kolding og Fredericia. 

Vores opgave er at oplyse folket om at vi står på randen til vores folks undergang, og hvad det vil betyde. Det gør vi gennem offentlige flyvebladsuddelinger, opsætning af klistermærker, og banneraktioner. Vi kan gøre en forskel og starte revolutionen, så vi kan vælte dette forræderiske system og erstatte det med et nyt system, der arbejder for folkets bedste og ikke de racefremmede og en lille global finanselite.

Pligten kalder!

Det land som vore forfædre kæmpede og døde for er ved at være totalt nedbrudt. Det folk som gennem historien forsvarede sig med en enorm offervilje og klinger af stål, står nu overfor sin undergang og kan være fuldstændig udryddet om blot få årtier. Det er din passivitet som gør dette muligt. Hvorfor kæmper du ikke imod?

Jeres døtre, mødre og søstre voldtages og nedgøres hver dag i Danmarks gader. Jeres sønner, fædre og brødre mishandles og krænkes. Narko spredes til vores børn. De racefremmede overtager vore bykerner og fører krig på åben gade. Det er dig som lader det ske. Hvorfor gør du ikke noget?

De korrupte politikere er en af aktørerne i spillet. Medierne nedtysser virkeligheden, da de udgør en del af angrebet. Kendisser og virksomhedsledere bifalder undergangen, for at maksimere deres egen profit. Det er op til dig at trække grænsen. Så hvorfor gør du ikke det?

Denne kaotiske tilstand vil ikke fortage sig af sig selv. Politiet og militæret beskytter dig ikke, da selv de udgør en del af systemet. Din stemme i valget vil ikke gøre nogen stor forskel. Der behøves en revolution!

Tag del i fællesskabet

Hold dig ikke tilbage. Modstandsbevægelsen er ikke kun en aktivistorganisation, men et fællesskab, og alle kan bidrage med noget. Vi har brug for kvinder som mænd, unge som gamle, akademikere som arbejdsmænd.

Den Nordiske Modstandsbevægelse sigter efter at blive et samfund i samfundet, og vi må selv skabe det. Vi må tage hånd om os selv – sammen – og vi må være kreative og opfindsomme. Alle har noget de kan bidrage med. Er du håndværker, så byg for organisationen til aktivisme. Kan du strikke eller sy, så hjælp organisationen på denne måde til aktivisme. Er du akademiker, så skriv for organisationen på nordfront.

Sammen er vi stærke, og dette er den 11. time. Alle kan gøre noget!

Bliv en del af fællesskabet

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • fighteren says:

    Sådan skal det gøres ,super artikel MERE AF DEN SLAGS TAK

  • Det er modgiftet mod den anti-hvide propaganda der er hvor end du går hen. I reklamer, i TV pogrammer, på arbejde og i skolen. Tag del i kampen og kæmp for dit folk!

  • “Everyone has something they can contribute. Become part of the (Nordfront) community.” Another meaning of community is when you live together in a house or farm community. There are a dozen members of the Krishna Temple in Denmark who live in a house; http://www.krishna.dk . They have spiritual life to offer the Nordfront men. In the future Denmark will be an all-nordic country, and all the members of the Krishna temple will be nordic. Please do not reject them because the temple is interracial at this time in history. You can learn from them. This is the religion that sang in street troupes and started one hundred temples in eleven years, and sold millions of religious books.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //