Aktivister fra rede 2 har afholdt et møde i Hareskov

DEN NORDISKE MODSTANDSBEVÆGELSE: Efter en mærkværdig periode og en enorm dæmonisering af den danske gren af den Nordiske Modstandsbevægelse, har Aktivister fra rede 2 afholdt et møde et sted i Hareskov.

Her blev der uddelt opgaver, lavet opfølgning på opgaver, og materiale blev delt ud.

Aktivisterne ankom til mødestedet inde i Hareskoven. Mødet startet med lidt small talk og om vores fængslet kammerater.

Optimismen, viljen og kammeratskabet brændte stadig i vores aktivister. Denne totale dæmonisering fra systemet skulle komme på et eller andet tidspunkt, det er alle aktivisterne fuldkommen indforstået med. National socialisme er frihedskamp og vore ære er troskab.

I den efterfølgende kammeratlige samtale, pointeret en af vore kammerater, at det er vigtigt at huske, hvor syg en verden det er vi lever i, og at vi er det sunde element. –

’’Vi kunne jo alle melde os ind i diverse bander og rocker klubber. Vi kunne have til opgave, at klippe fingrene af folk, men at være National Socialist, bliver opfattet som det værste af det værste, et menneske kan være. En simpelt ideologisk livstil, bliver set værre på, end alt det førnævnte sammenlagt.’’

Ting vi skal hylde i Danmark 2020 ifølge “kultureliten”:

Det værste man kan gøre i Danmark ifølge “kultureliten”.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Dejligt at høre at der findes mennesker med hovedet skruet rigtigt på. Men for mig virker det som om tiden er ved at løbe ud. De vigtige modspil mod globalismen siger vi skal VÆKKE folk af hjernevasken, hvad der naturligvis også er vigtigt at gøre – men hvad så bagefter? Den almene borger har ikke adgang til våben og politistaten/efterretningstjenester/korrupte domstole fylder mere og mere. Størstedelen af den nordiske befolkning kan ikke finde ud af at kæmpe mod vores usynlige fjende, og udvandingen af vores race sker med hastige skridt i disse år. Vi blir mere og mere udskiftet af brune mennesker. Vi kan ikke engang finde ud af at føde nok børn og mænd og kvinder kan ikke finde ud af at bo sammen pga. bl.a. feminismen. Jeg ved godt det er for nemt at brokke sig over nettet, men jeg håber virkelig at det europæiske folk rejser sig i flok på en eller anden organiseret, ressourcestærk måde og får vendt den her udvikling. Om ikke andet, så i ren systemisk nødværge. Spændende fremtid!

  • Det har aldrig været nødvendigt, at vække kæmpe masser af befolkningen, for at styre et land! Du kan bare se hvor meget den almene dansker i dag intet ser, men venstrefløjen har alligevel magten over dem.

   En gruppe på 100.000, eller meget, meget mindre, af gode danskere, kan sagtens tage magten i Danmark, hvis det gøres ordentligt!

   Desværre er det sådan, at de store masser af folk faktisk er ligeglade med hvordan det står til, så længe de kan side i deres små papkasser og der er mad på hylderne.

   Men der er ingen grund til at blive deprimeret. Allerede nu vil 28% af danskerne (og hvis ikke flere, da man sikkert også har spurgt racefremmede..!) smide muslimerne ud af Danmark!

   Det antihvide agenda er heller’ ikke at tage fejl af, hos størstedelen af danskerne. Der er skam mange der er på vores side, som der kender sandheden, men de er holdt tilbage af frygt for at blive kaldt grimme ord af venstrefløjen.

   Når tiden kommer, så har du intet at frygte. Vil du vide hvordan fremtidens krige vil udspille sig? så skal du blot se tilbage på hvordan diverse racer og folkeslag har ført krig i fortiden.

   Og forresten – Alle de skyderier der foregår? Meget af volden? det er for det meste de racefremmede der bekæmper hinanden.

   Hvem tror du selv står stærkest på det pågældende tidspunkt?

   Tryg på mit navn og hør en opmuntrende tale!

 • Jeg har lyttet til et par af William Pierce’s taler, han er altid go’! Havde ikke set dit link, tak for det.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //