Alle behøves i kampen

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses leder, Simon Lindberg, skriver i denne kommentar om medlemskab og folkefællesskab.

Der er mennesker, der mener, at kampen skal udelukke dem, der ikke er tilstrækkeligt veltrænede, intelligente eller attraktive. At disse gør mere skade end gavn, da de ville skræmme dem bort, som er mere veltrænede, intelligente og attraktive. Nogle gange siges det også, at kvinder eller ældre ikke skal have lov til at deltage, eller at vi skal satse på folk, fordi de tilhører lavindkomstgrupper uden uddannelse.

Nationalsocialisme er en verdensanskuelse, som forsvarer folkets vel – hele folkets vel – selv de, som er svagere. Selv de utrænede. Selv de mindre intelligente. Selv de mindre attraktive. Kvinder såvel som mænd, gamle og unge og de fysisk arbejdende såvel som akademikere er alle en vigtig del af de, som tilsammen udgør folket.

Det er rimeligt at diskutere taktik, og hvordan vi bedst og hurtigst kan opnå succes. Det er klogt at ransage sig selv og være kritisk. Endnu vigtigere er det dog at leve, som man lærer. Hvis man ønsker at opbygge et samfund for hele folket, må man selvfølgelig også være i stand til at inkludere alle dele af folket i kampen. Alt andet ville være hykleri.

Vort folk er døende

Alt for få mennesker i dag er villige til at ofre sig for at bryde den negative tendens og gå i kamp for at redde vort folk. Hvordan kan man i denne situation tage sig retten til at sige, at en person, der virkelig er parat til at bringe de krævede ofre, stadig ikke skal have lov til at gøre det? At man ikke er god nok til at kæmpe for de mennesker, man er en del af?!

De, der ønsker at udelukke store dele af folket fra kampen, er ikke nationalsocialister. I det mindste intet andet end på papir. Mennesker, der ikke ønsker at slutte sig til vores kampfællesskab, fordi det inkluderer kvinder, ældre og lavtlønnede, er faktisk ikke engang ønskelige i det. Folkeforagt er det modsatte af nationalsocialisme og er en af ​​mange ting, som vi som en nationalsocialistisk kamporganisation skal bekæmpe hårdt.

Selvfølgelig skal vi stille visse krav til dem, der vil slutte sig til os. Vi kan kræve, at en utrænet rekrutter træner, såvel som at en uuddannet person dannes. Da selvforbedring er en hjørnesten i nationalsocialismen, er dette helt i tråd med vores mål. Det er heller ikke overraskende, at de, der har begået alvorlige overtrædelser mod folkefællesskabet, nægtes adgang. For eksempel vil en pædofil eller narkohandler aldrig blive hilst velkommen i vore rækker.

Fordommen

Vi offentliggjorde for nylig interviews på Motstandsrörelsen.se med Paulina Forslund og Vera Oredsson. Førstnævnte er mor til ni børn, og sidstnævnte er 92 år gammel. Begge mødre og fantastiske kvinder, ja faktisk rollemodeller, som har gjort og stadig gør utroligt meget mere for kampen end mange unge mænd.

I løbet af mine mange år som national aktiv person har jeg også set flere utrænede mennesker kæmpe i gaderne, mens de mere veltrænede trak sig tilbage. Jeg har set uuddannede mennesker argumentere omkuld meningsmodstandere, mens de uddannede bare stod og stammede. Jeg har set folk med lav indkomst, som skænker meget mere af både tid og penge end de velhavende.

Frem for alt har jeg set utallige personer vokse i kampen. Personer, der ikke har været meget for verden under deres rekrutteringsmøde, men at man stadig kunne ane et potentiale. Et par år senere har de været veltrænede, veltalende, udadvendte og fanatiske kæmpere for vores sag. Dette er altså mennesker, som nogle gerne ville satse på. Mennesker, som på grund af disse, visse andre ville nægte at deltage i kampen. Eller ja, de bruger det som en undskyldning i hvert fald.

En folkebevægelse

For at vi kan vinde denne kamp, må vi opbygge en folkebevægelse, som er ledet af en spydspids. Vi må opbygge en organisation, der afspejler det samfund, vi skal opbygge efter magtovertagelsen, hvor alle nordiske mænd og kvinder på forskellige måder udgør en væsentlig del i maskineriet af vore lande. Hvor alles potentiale tages vare på.

Vi genkender ikke sætningen om alles lige værd, men forstår, at mennesker er forskellige og også har forskellige evner og erfaringer. Derfor må den rette mand på den rette plads søges. Det siger sig selv, at i de situationer, hvor det er muligt, skal en mere attraktiv person være fanebæreren, en mere veltalende bør være den, der holder talen, en mere veltrænet person skal være den, der forsvarer de andre mødedeltagere osv. Dette må dog ikke udelukke de mennesker med andre evner, der også ønsker at trække deres vægt.

Hvis det ikke lykkes os at operere i disse former i dag i vores relativt fåtal, er det helt utænkeligt, at vi ville være i stand til at lede en hel stat efter de nationalsocialistiske principper.

Er dette en mindre taktisk vej at gå? Hvem siger det? Det eneste eksempel, vi kan se i historien på en nationalsocialistisk bevægelse, som sejrede, er NSDAP i 1930’erne i Tyskland. Mener de samme kritikere, at disse burde have afvist Goebbels, fordi han var lav og halt? At de skulle afskedige Göring, fordi han var utrænet? At de skulle afskedige Himmler, fordi han havde briller? Hvis dette var gjort, kan jeg garantere dig, at vi ikke engang havde haft Tysklands eksempel at se på.

Vi har brug for enhver mand og kvinde, der ønsker at kæmpe med os i kampen. Hvis det ikke lykkes os at bruge dem og få dem til at gøre godt i kampen, så er det faktisk ikke deres skyld, det er vores skyld. Hvis nogen med mindreværdskompleks ikke føler, at det er sejt nok at deltage i en folkebevægelse af mennesker, som endnu ikke har nået deres fulde potentiale – så er det faktisk deres skyld, det er ikke vores skyld.

Alle behøves i kampen

Vi har brug for de veltrænede og veluddannede, som kan stå som et godt eksempel. Vi har brug for de utrænede og uuddannede, som kan få organisationen til at vokse for alvor. De unge som de gamle. Kvinder som mænd. Vi er en modstandsbevægelse, som kæmper for vort folks fremtid – ikke for at være den sejeste bande i skolegården. Kan vi senere også være det, er det selvfølgelig en bonus, men ikke en bonus, der kan opnås på bekostning af vores virke som helhed.

Er du veltrænet og uddannet? Hvis du også i en ægte nationalsocialistisk ånd er kammeratligt og ydmyg, er du hjertelig velkommen med din ansøgning – for du behøves i kampen. Er du utrænet og uuddannet? Hvis du også i den ægte nationalsocialistiske ånd er villig til at forbedre sig selv, er du hjertelig velkommen med din ansøgning – for du behøves i kampen.

Alle behøves i kampen – så selv DU! 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  Jeg håber, at I vil læse hele denne besked.

  I modsiger jer selv med denne artikel. Ifg. jeres optagelseskrav, skal man nærmest leve som en græsk gud for at kunne blive optaget. Jeg ville hjertens gerne være en del af NRM, men det kan jeg ikke, og hvorfor?

  Fordi jeg:

  1. Har tatoveringer på halsen (har været ung og idiotisk, indrømmet, men de er ekstremt dyre at fjerne).

  2. Er afhængig af nikotin (tyggegummi – ryger ikke).

  3. Fordi jeg har en psykiatrisk diagnose – er erklæret psykopat (dyssocial personlighedsforstyrrelse) ifg. (((DSM))), som I sådan set ikke burde give fem flade øre for. Tager ingen psykofarmaka og har aldrig gjort det – kan dog godt forstå, at I ikke gider folk der gør, da det smadrer folk totalt og gør dem ustabile og svage. Selvfølgelig kan man ikke have folk med skizofreni osv. i en sådan organisation, men sådanne mennesker kan jo nemt sorteres fra i kraft af, at de har svært ved at skjule deres svagelighed.

  4. Fordi jeg har kørt lidt steroider (testosteron). OG nej, ligner ikke et freak.

  – Testosteron, som jøderne sjovt nok også hader som pesten, da det gør mænd mere mandlige. Det er ikke for sjov, at testosteron er ulovligt medmindre lægen udskriver det – men samtidigt kan man få klippet dilleren af og blive pumpet med østrogen, hvis man bare går til lægen og flæber over, at man “føler sig født i den forkerte krop”.

  I skal passe lidt på med den der “purity spiralling”, da det skræmmer masser af potentielt solide medlemmer væk. Jeg forstår godt, at I ikke gider degenerative mennesker, men der skal også være en grænse, ellers kommer NRM aldrig til at vokse sig meget større. Det burde være soleklart for enhver.

  Hvad gjorde Hitler? Udelukkede han mennesker, der var et produkt af Weimar, eller byggede han dem op fra bunden og gjorde dem til suveræne landsmænd, soldater og ledere? – Han gjorde det sidstnævnte, og hvis han ikke havde gjort dét, var det tredje rige aldrig opstået. Det handler om solidaritet.

  En mand som jeg, har masser at byde ind med, men jeg er udelukket fra det gode selskab pga. disse, undskyld mig, utopiske regler, der går meget imod den tankegang, Hitler havde. Nu ved jeg godt, at I selv siger, at I ikke er ude på at kopiere hans politik 1:1, men alligevel. Det er ret essentielt for Nationalsocialismen at man bygger hinanden op og retter hinandens fejl og mangler, i stedet for konsekvent at udelukke alle, der ikke der ikke indledningsvis passer ind ift. protokollen.

  Selv det med, at man ikke må nyde en øl eller to ved en demo, hvorfor? Ikke fordi jeg er typen, der ville, men det er da ligegyldigt og stik imod vores nordiske kultur. Så længe folk kan styre det og ikke drikker sig fulde og tér sig åndssvagt (fordi så skal de naturligvis bare have sparket eller en første og sidste alvorlig advarsel). Nationalsocialisterne i det Tredje Rige nød da også en øl i offentligheden ved diverse opvisninger. Her er et billede, der beviser det:

  https://i.redd.it/c7rya5jogjj11.jpg

  Og hvad angår min diagnose.. Dét at man er erklæret psykopat af et sygt system, hvad siger dét? Det siger, at de er bange for mennesker, der ikke følger normen, da vi er en trussel mod deres pis, og derfor skal man sættes i bås. Kommer I virkelig og påstår, at denne krig kan vindes uden mennesker, som jeg? – Jeg er ikke psykopat iblandt venner, kun blandt fjender. Er man erklæret psykopat, hvad gør man så? Påtager man sig offerrollen eller hævnerrollen? Hævnerrollen, naturligvis – og det er lige præcis sådanne mennesker, der er brug for i en Nationalsocialistisk bevægelse, hvis ikke det hele skal ende i et selvkolliderende sojacirkus. Og nej, med hævnerrollen menes der ikke tåbelige voldsudgydelser osv. men derimod, at man er en kriger, der ser fjenden i øjnene og ikke en kujon, der konstant tuder over hvor hårdt det hele er og stikker halen mellem benene i enhver given situation.

  Jeg modtager pension pga. min diagnose. Jeg kunne sådan set sagtens arbejde. Men hvorfor i alverden skulle jeg knokle min røv i laser for et udueligt jødesystem, som vi lever i? Aldrig om jeg vil være en slave af jøderne og deres muslimske kæledyr, hvis jeg kan blive fri. Men ville jeg med GLÆDE arbejde 12-14 timer i døgnet, hvis jeg vidste, at det kom mit folk til gode i en etnostat, hvor der ingen jøder eller muslimer var? JA! Skriv mig op!

  Jeg ville udgøre en langt mere habil soldat og leder end mange uden halstatoveringer, mange der ikke bruger nikotintyggegummi, mange der ikke er erklæret psykopater af det syge jødesystem, og mange der ikke har oppet deres fysik med moderat brug af testosteron. Men mig kan man ikke bruge til noget, fordi jeg lever ikke op til disse mærkelige og væksthæmmende krav, I har opstillet.

  Hvad med sådan en som Vullum og det stunt han lavede sidste år? Sådan noget kunne jeg aldrig i verden finde på. Det er jeg for intelligent og overvejet til. Han levede sikkert op til optagelseskravene, men det gør jeg ikke. Vil han blive lukket ind i NRM, når han en dag er ude igen? Hvis ja (hvilket jeg da selvfølgelig også håber), så er I jo nogle hyklere.

  Håber I tænker lidt over det og vurderer folk på individuel basis i stedet for det der. Og husk nu på, at det handler om, at vi som ariske og nordiske brødre bygger hinanden op, er opmærksomme på hinandens fejl og mangler, og ad den vej bliver stærkere. Det var Hitlers vision, og det er den eneste måde, man kan vinde på.

  Jeg kan godt forstå, at I ikke gider gennemgående dårlig optik, ville jeg sgu heller ikke gide. Men ingen mennesker er perfekte, og I får det lidt til at lyde som om, at man nærmest skal skal score 9/10 point på den græske gudeskala, før man kan gøre sig forhåbninger om at blive en del af NRM.

  Der er intet ondt blod imellem mig og jer, tværtimod, så har jeg kun ærbødighed tilovers for jeres arbejde, men det med optagelseskravene er sgu en ommer.

  Jeg kan ligeledes godt forstå, hvis I sletter denne opsang, men hvis I gør, og I stadigvæk har lyst til at kommentere på min kritik, så skal I være velkomne til at kontakte mig på emailen herunder:

  ****************[fjernet af redaktionen]

 • Redaktionen says:

  Hej Krautling,

  Jeg kan ikke se hvorfor du ikke straks søger ind i Modstandsbevægelsen.
  Der står netop i bevægelsens regelsæt, at tatoveringer på hals, hoved og hænder er forbudt, men har man dem allerede vil de ikke være en hindring for medlemskab. Altså skal man bare ikke som medlem få flere af dem.
  Der står også, at rygning og snus på tænderne er forbudt under en aktion, men ikke at brug af nikotin generelt er til hinder for medlemskab.
  En psykisk diagnose vil typisk holde et medlem fra at kunne blive aktivist, og det vil være en vurderingssag som vedkommende kan være almindeligt medlem.
  Der står endvidere, at steroider er forbudt. Som du formulerer det tolker jeg det som, at du tidligere benyttede steroider. Hører det fortiden til, er det ikke til hinder for medlemskab.

  Det er sandt at det meget strenge regelsæt gælder overfor aktivister, men vi har forsøgt forskellige steder på nordfront at gøre det klart at der gælder andre krav for almindelige medlemmer. Måske har vi overset en artikel, så du er velkommen til at udpege den.

  Tak for denne kommentar. Jeg håber du vil overveje medlemskab.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //