Amerikansk antropolog: »Raceforskelle burde fejres«

RACELÆRE: Den amerikanske antropolog Molly Selba var for nylig gæst på Youtube-kanalen »World of Paleoanthropology« for at tale om race- og kønsforskelle. Der udtrykker hun, at raceforskelle er noget der burde fejres.

Antropologen Molly Selba. Foto: Twitter.

Den amerikanske antropologi-studerende Molly Selba besøgte for nylig Seth Chagi på Youtube-kanalen »World of Paleoanthropology« for at tale om race- og kønsforskelle. Programmet fik også besøg af antropologi-professor Agustin Fuentes.

Programmets to gæster er enige om, at der findes racemæssige forskelle mellem mennesker. Selba mener også, at raceforskelle er noget godt, hvilket hun udtrykker i programmet.

Bortset fra kønsforskelle tænkte jeg også på at tackle vores biologiske forskelle her. Jeg gentager, hvad jeg har sagt før. Jeg sætter stor pris på variationen inden for vores art. Vi er en meget mangefacetteret gruppe, og det er ikke noget at være bange for; vi er biologiske væsener. Racemæssige forskelle mellem mennesker har, som du siger, været en succes for os. Men som du siger, er det en del af den sande skønhed og det spændende ved at være Homo Sapiens på vores planet, nemlig det at vi er super forskellige. Og det er noget, der før er blevet fejret.

Chagi er tidligere blevet besøgt af flere forskellige forskere for at tale om nyheder og opdagelser vedrørende paleoanthropologi på hans kanal, herunder Dr. Lee Berger og Dr. John Hawks.

Kilder:
UFL
Youtube


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Den Unge says:

  Det ville nu være rart, hvis negere ikke var dumme eller lugtede.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Racemæssige forskelle mellem mennesker har, som du siger, været en succes for os.

  ja negerne har for eksempel haft stor succes med børnesoldater, landminer, forlængst uddøde sygdomme, sultkatastrofer, overbefolkning, eksport af flygtningestrømme, kannibalisme, kriminelle ghettoer i Europa og USA, kunstnerisk selvpromovering og berigelse, gruppevoldtægter, drive-by-shootings, kamellort arkitektur, hestepis bad, økologisk infrastruktur, heksedoktore, vodoo-magi osv. osv.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //