Amerikanske læger kritiserer corona-nedlukning: «Hvad er den videnskabelige grund?»

CORONAKRISE: De amerikanske læger Dan Erickson og Artin Massihi mener, at coronavirusset ikke er så dødeligt som myndighederne hævder, og at nedlukning af samfundet har minimal effekt på spredning af virusset.

For nylig sendte de amerikanske læger Dan Erickson og Artin Massihi en videokonference direkte fra Californien, hvor de stillede kritiske spørgsmål om, hvorvidt en nedlukning af samfundet er berettiget som en foranstaltning til bekæmpelse af coronavirus.

– Vi har set 1.227 dødsfald i delstaten Californien, forklarer Erickson under videokonferencen og påpegede, at antallet af mistænkte smittede personer er omkring 4,7 millioner mennesker.

– Det betyder, at man har en 0,03 procent risiko for at dø af Covid-19 i Californien, konstaterede han, og spørger, om den lave dødelighed virkelig motiverer til nedlukning af samfundet, karantæner, lukkede arbejdspladser og alle restriktionerne, som er sat i værk for at mindske spredningen af ​​virusset. Han spørger, om det kan være, at de amerikanske myndigheder, og myndigheder i andre lande, har optrådt overdrevet og i panik.

Erickson og Massihi har selv arbejdet med at teste smittede coronapatienter, og konstraterer, at omkring 12 procent af personerne i delstaten, der er testet, har vist sig at være smittet, eller, som Erickson selv forklarer, «millioner af tilfælde – nogle få dødsfald.» Den kendte politiske kommentator Tucker Carlson fra Fox News henleder opmærksomheden på lægeres udsagn og sætter spørgsmålstegn ved, om nedlukningen stadig kan retfærdiggøres, hvis det er sandt, at dødeligheden er så lav, som Erickson hævder.

– Dette er seriøse aktører, der har gjort dette professionelt i årtier, og de har den største tilgængelige database om emnet i deres hænder, og spørgsmålet de stiller sig selv efter at have analyseret tallene er: Er nedlukningen det værd? siger Carlson og påpeger, at flere byer og stater fortsætter med at udvide nedlukningen af ​​samfundet.

– Hvad er den videnskabelige grund til at gøre dette? Det har de ikke fortalt os, fordi der ikke er nogen, tordnede han.

Nyhedsværten påminder om, at de drastiske metoder, der er indført, var motiveret af et behov for at udjævne infektionskurven, og at infektionskurven bestemt er gået ned, men ikke på grund af de trufne foranstaltninger, men fordi virusset simpelthen helt enkelt ikke er så dødbringende, som man kunne tro. Han er på samme tid bekymret for, at tvangsforanstaltningerne og restriktionerne er kommet for at blive, længe efter coronavirusset er ebbet ud.

– Vi brugte millioner af dollars og mere end et årti på at finde en vaccine mod SARS-virus. Forskerne fandt aldrig en, og det er synd, men satte vi hele livet på pause i USA på grund af det? Det gjorde vi ikke, siger Carlson.

Erickson og Massihis pressekonference blev hurtigt fjernet fra Youtube med den begrundelse, at den overtrådte mediegigantens retningslinjer, hvilket også er helt i overensstemmelse med Youtube’s nye censurretningslinjer, hvor oplysninger, der strider mod myndighedernes og Verdenssundhedsorganisations (WHO) officielle syn, skal slettes fra platformen.

Lægernes pressekonference afslutter med en advarsel til de amerikanske myndigheder om, at det kan ende skidt for dem, hvis de vælger at angribe amerikansk frihed, og det kan resultere i, at mange flere bliver fjendtlige over for staten. Erickson påpeger, at amerikanere allerede begynder at stakke både våben og mad, og advarer om, at denne situation kan eskalere yderligere.

VIA:
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //