Amerikanske Oligarker 1: Pritzkerne og transkønnethed

KULTURMARXISME: Eric Striker belyser rige jøders rolle i at fremføre trans-ideologien i USA.

Jennifer Pritzker. Foto CC Public Domain.

Det virker som om, vi vågnede en dag og opdagede, at det ud af den blå luft var blevet ulovligt at skelne mellem mænd og kvinder. Til trods for intuition, sund fornuft og tredjeklasses biologi har en række liberale plutokratier som Canada og Storbritannien lovgivet for at tvangsfodre deres undersåtter med doktrinen om transkønnethed, som i modsætning til ideen om individuelle valg altid er kombineret med mandater om, at almindelige borgere anerkender velhavende narcissisters og perverse dissidenters vrangforestillinger.

I USA vil det medføre enorme personlige omkostninger at anvende det forkerte pronomen eller at udtrykke mistanke om, at transkønnede simpelthen er psykisk syge. Med sådanne udtryk kan man ende i skudlinjen for Southern Poverty Law Center (en anti-hvid amerikansk NGO, red.anm.), bleve udelukket fra muligheden for at bruge sociale medier og banktjenester og åbne op for chikane og vold fra anarkistiske og radikale liberale militser givet rigeligt spillerum til at operere af politiet.

En hær af falske forskere, skamløse akademikere, politikere og aktivistiske juridiske fronter, bevæbnet med uanede mængder af penge, er lykkedes med at anvende alle de beskidte tricks til fuldstændig at omgå og afskaffe det lovgivende demokrati. Christopher Caldwells nylige bog, »The Age of Entitlement«, skitserer, hvordan eliter har været i stand til at bruge borgerrettighedsfortilfælde – hvor love besluttes af domstole i stedet for folkevalgte repræsentanter og folkeafstemninger – til radikalt at transformere det amerikanske samfund ved at tilsidesætte den amerikanske forfatning og folkets vilje.

Borgerrettigheder, hvad der oprindeligt blev promoveret som en anden »rekonstruktion«, der kun ville påvirke spørgsmål knyttet til Jim Crow-lovene i syd, er blevet en parallel form for politisk magt, hvor love og regler, der påvirker samfundet som helhed, ikke længere er bundet til almen opinion eller samtykke, men i stedet bestemt af en lille gruppe velhavende jøder og kapitalister, nogle gange i den samme familie og spillende forskellige roller for at gøre deres groteske og undertrykkende dystopi virkelig.

Pritzkerne og transkønnethed

Familien Pritzker, arvinger til Hyatt Hotel, bruger i dag deres anslåede formue på 29 milliarder dollars til at spekulere på aktiemarkedet, unddrage sig skatter, købe politikere og bedrage folk med predatorisk bankvirksomhed.

Den jødiske klan har gjort kapitalistisk aktivisme, hvor penge som er vredet ud af arbejderklassen bruges til at betale for den asociale venstrefløjs kæledyrsprojekter, til en central del i deres plan om radikalt at rekonstruere Amerika. Hyatt-hotellerne er for nylig blevet kritiseret for deres grusomme arbejdsforhold, mens de også har tjent enorme ulovlige overskud gennem Superior Bank, subprime-udlånssvindel, der gennem ågerrenter og bedrag ødelagde livet for utallige fattige mennesker. Pengeudlånssatningen var så misbrugende, at den tvang regeringen til at tvinge Pritzkerne til at betale et forlig på 460 millioner dollars. I et funktionelt system ville de være blevet fængslet.

Et medlem, milliardæren Jennifer Pritzker, er en mand-til-kvinde transperson, der gjorde tjeneste i det amerikanske militær.

Ifølge undersøgelser foretaget af Jennifer Bilek har »Jennifers« penge, sammen med andre skikkelser som den jødiske folkefælle og transseksuelle Martine Rothblatt, sat vind i sejlene for den transkønnede top-ned-revolution og givet den videnskabelig og medicinsk troværdighed med deres checkhæfter i samspil med trænede operatører, der har hjulpet med at institutionalisere det i erhvervslivet. Pritzkerne har investeret massivt i den farmaceutiske og videnskabelige verden.

Gennem Tawani-fonden har Jennifer været i stand til at korrumpere og påvirke retningen af ​​ACLU (American Civil Liberties Organisation), forskellige militærakademier, medicinske institutioner (inklusive for børn) og universiteter.

I de seneste år har Jennifer doneret millioner til afdelingen for menneskelig seksualitet på universitetet i Minnesota, en underafdeling af det medicinske fakultet, oprettet en »Pritzker Medicinskole« ved universitetet i Chicago, og en autoritet for »trans-studier«, håndplukket af Pritzker ved universitetet i Victoria i British Columbia, Canada. Andre medlemmer af Pritzker-familien donerede 25 millioner dollars til børnesundhedsafdelingen på universitetet i California i San Francisco, som under ledelse af to jøder forudsigeligt går ind for, at forvirrede eller syge små børn får irreversible transseksuelle operationer.

Disse penge garanterer, i bedste fald, et veto mod videnskab, der sætter spørgsmålstegn ved gyldigheden af ​​transkønnethed, men som ofte kun tilskynder disse universiteter til at producere pseudovidenskab til fordel for dette. Universitetet i Minnesota har en hel klinik dedikeret til at advokere for og opmuntre til transkønnet sindssyge, især for børn. den medicinske skole tilknyttet universitetet i Chicago er blevet omdannet til et laboratorium for makabre »kønsskiftende« menneskelige eksperimenter, svarende til Magnus Hirschfelds skrækhus fra Weimar-tiden.

Det private tilskudssystem og profitdrevne universiteter har reduceret videnskaben i USA til propagandafabrikker dedikeret til at bekræfte den ideologiske vilje hos donorer som Pritzkers, som set som Brown universitetets uforklarlige tilbagetrækning og undskyldning for en undersøgelse, der fandt transkønnethed intet andet end en socialt konstrueret fadæse, der spreder sig via gruppepres. Brown indrømmede senere, at undersøgelsen blev genudgivet efter en sjælden, men intens medieundersøgelse, men denne sag understreger det pres, forskere er under for aldrig at stille spørgsmålstegn ved systemdogmer, der er fastsat på forhånd af milliardærer.

Den latterlige »kontrovers« om, hvorvidt militæret skal tillade transperoner, er et andet produkt af Pritzker-pengene. Det er svært at tro, at militærmænd, pensionerede og i tjeneste, synes, det er vigtigt at inkludere transseksuelle i de væbnede styrker, men mange millioner af dollars kan få mange af disse karrieremænd til at blive »woke«.

I 2013 donerede Jennifer Pritzker 25 millioner dollars til det prestigefyldte Norwich-universitet og dets militærafdeling, som er krediteret med at skabe ROTC-systemet. Dette var den største donation, skolen nogensinde har modtaget i sin 194-årige historie. Et par år senere har Norwich-universitetet i sin regelhåndbog for studenter et helt kapitel dedikeret til at »imødekomme« transpersoner med særlige behov og sætte streg under homo i globo-homo-imperilisme.

Agenter, der er uddannet i Pritzker-finansierede skoleafdelinger eller udvalgt til Pritzker-stipendier, omfatter jøder såsom den medicinske akademiker David T. Rubin ved universitetet i Chicago, der også fungerede som ekspertrådgiver hos CVS Caremark, som købte Target (kendt for sin transkønnede toiletpolitik), og Loren S. Schecter, en indflydelsesrig »kønsbekræftelses«-kirurg.

Grunden til, at vores nationale diskurs rejser vanvittige debatter om, hvorvidt kvinder skal have deres eget private bad og garderobeskabe i et land fyldt med reelle problemer, er fordi dette er manifestationer af bevidsthed, der strømmer ud af poser med penge, som ejes af mentalt forstyrrede.

Mens transkønnethed er forbundet med det Demokratiske parti, er Jennifer Pritzker en livslang republikansk donor, men sidste år fordømte milliardæren den »marginalisering«, der er kommet som følge af Trump-administrationens »retorik«. Pritzker kræver i sin lederartikel, at det republikanske parti vender tilbage til at fokusere på lave skatter for milliardærer og underordner sig »eksperter«, når det kommer til emner som transkønnethed – formentlig de »eksperter«, Jennifer personligt finansierer for at sige hvad hun mener.

 

Den demokratiske politiske maskine

Familien Pritzker er intimt involveret i det demokratiske etablissement, især i deres hjemby Chicago, hvor de har tætte bånd til israeleren Rahm Emanuel og Barack Obama. Familiemedlemmer har ført store kampagner, fungeret som handelssekretær, fået kontrol over Chicagos skolesystem, ledet de olympiske lege og meget mere. J.B. Pritzker er i øjeblikket guvernør i Illinois og formand for bestyrelsen for Illinois Holocaust Museum og Uddannelsescenter.

Denne familie var meget indflydelsesrig i Washington i Obama-årene, hvor Pritzker-familien gennem fundraising og personlige donationer var i stand til at rejse 800 millioner dollars til Obamas kampagne- og indvielsesfond.

Quid pro quo var udbredt gennem Obama-årene, og Pritzkernes rolle i at få ham valgt blev behørigt noteret. Obama-administrationen var vigtig for at bruge føderal magt til at påtvinge transkønnethed i det offentlige rum, med pres for at integrere transkønnede i militæret, skabe »kønsneutrale« baderum i offentlige skoler og faciliteter og øge statsstøtten til grupper som Tides Foundation , som selv finansierer pro-transseksuelle aktivistgrupper. Penny Pritzkers tætte forhold til Obama førte til, at regeringen ignorerede det, da hun og hendes familie bedragede skattesystemet og betalte 9 millioner dollars på deres arv i stedet for de 150 millioner dollars, de burde have skyldt.

I 2013 udnævnte Obama sin håndhæver Penny Pritzker, som drev kampagnens finansielle fløj i 2008 og ledede hans kampagne i 2012, til at føre tilsyn med sit handelsministerium, hvilket gjorde det muligt for hende at fastsætte vilkår og prioriteter for nye regeringsinitiativer såsom NIMBL, et program der tildeler forsknings- og udviklingsbevillinger til forskning i biofarmaceutiske produkter.

Ligesom Jennifer er Pennys private »filantropi« besat af at påvirke, hvad børn bliver undervist i såvel som undervisningen i universitetssystemet. Hendes Pritzker Traubert Family Fund har sendt millioner til Harvards medicinske fakultet, som har købt hende en plads som medlem af Harvard Corporation. Harvard er kendt for at institutionalisere en ekstrem form for kønsideologi, som den svøber fremtidige eliter i.

Hvad angår Pennys bror, milliardær og guvernør J.B. Pritzker, han har forvandlet staten Illinois til et ingenmandsland, ofte til fordel for transvestitter.

Han har underskrevet immigrationspåbud og lovforslag, der forbyder lokale retshåndhævere at samarbejde med ICE om at deportere kriminelle udlændinge, give amnesti til store dele af Illinois’ illegale indvandrerbefolkning og udviklet et særligt incitamentsprogram for illegale og transkønnede studerende til at modtage offentlige stipendier.

Guvernør Pritzker har også underskrevet et dekret, der giver transkønnede og »ikke-binære« elever særlige privilegier i skolen, sammen med fri adgang til et arsenal af advokater, som effektivt kontrollerer retningen for seksualundervisning og udrydder ytringsfriheden for medstuderende.

Pritzkerne er kun en relativt lille gren af ​​USAs arvelige plutokrati. Hvis man undrer sig over, hvorfor præsidentkandidater som Elizabeth Warren eller Wall Streets store håb, Pete Buttigieg, har gjort den absurditet, der er transkønnethed, til hovedmålene for deres kampagner, så er det fordi Pritzkerne betaler dem for at gøre det.

Universiteter, massemedier, valg, retshåndhævelse, medicin – alle disse vigtige institutioner er blevet ødelagt af jødiske bankpenge fra folk som Pritzkerne, der næsten fuldstændigt har forandret etik og merit for at hengive sig til deres feticher og ønsket om at kontrollere os.

/ Eric Striker 

Først publiceret hos National-Justice


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn says:

    God artikel der afslører den uhellige alliance mellem jødiske oligarker og antihvide “venstreorienterede” aktivister.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //