Amerikanske OSS-agenter vidnede mod Tyskland under Nürnbergprocessen

HISTORIE: En ny film gennemgår, hvordan flere amerikanere, der vidnede under Nürnbergprocessen mod Tyskland, ikke var de almindelige soldater, de blev portrætteret som, men faktisk arbejdede for efterretningstjenesten og det, der senere blev til CIA.

Den revisionistiske Dean Irebodd, også kendt som DenierBud, er allerede kendt for sin dokumentarfilm »One Third of the Holocaust«, som sætter spørgsmålstegn ved den officielle version om, at 6 millioner jøder blev dræbt af Tyskland under Anden Verdenskrig.

I en kortfilm udgivet i sidste uge undersøger Irebodd, hvordan CIA’s forgænger, Office of Strategic Services (OSS), i hemmelighed var involveret i Nürnberg-processerne, hvor repræsentanter for Det Tredje Rige blev dømt for medvirken til det påståede folkedrab på jøderne.

Irebodd viser i filmen, hvordan flere af CIA i dag bekræftede, at OSS-agenter under retssagen udgav sig for at være almindelige soldater og gav vidnesbyrd, der ville bevise Holocaust.

Vi ved allerede, at mange jøder, der hævder at have overlevet Holocaust, har omgået sandheden, men hvor pålidelige er vidnesbyrdene fra soldater, der faktisk var hemmelige agenter?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //