Amerikanske Patriot Front ulovligt tilbageholdt for »konspiration om optøjer« ved homoparade

USA: Netmediet Hyphen-Report har fulgt begivenhederne omkring tilbageholdelsen af Patriot Front-medlemmer ved en homoparade i Idaho, USA, hvor politiaktionen synes at have været fabrikeret for i samarbejde med Antifa, at doxxe PF-medlemmer.

Begivenheden »Pride in the Park« i Idaho i USA har skabt en storm af kontroverser i delstaten. På trods af, at de betegner sig selv som en »familievenlig, fællesskabsbegivenhed«, er mere end halvdelen af de fakturerede entertainere drag-artister, programsat til at sælge deres sataniske varer til uheldige børn, skriver Hyphen-Report.

Flere medier, blandt andet danske DR, rapporterede om, at den amerikanske nationalistorganisation Patriot Front var blevet tilbageholdt af amerikansk politi i Coeur d’Alene, Idaho, da organisationen, som aldrig tidligere har gjort sig skyldig i gadevold, forsøgte at udøve deres first amendment sikrede ret til at ytre sig. Patriot Front-medlemmerne bar masker ligesom der »angivelig« skulle være blevet fundet skjolde og våben.

Som opposition til homoparaden havde flere forskellige »højreorienterede« grupper organiseret en moddemonstration, deriblandt militsfolk, motorcykelklubber og kristne aktivister.

I kølvandet på anholdelsen af de 31 medlemmer af Patriot Front, en kristen aktivist og et par venstreorientere, er Antifa-medlemmer ved hjælp af politiets presselog begyndt at lække navne på de anholdte i et forsøg på at intimidere og demoralisere nationalistiske aktivister. Det virker som om, at denne politiindsats var fabrikeret for at doxxe medlemmerne af Patriot Front, skriver Hyphen-Report i sin live-rapport.

Fra politiet, med Kootenai County Sheriff og lederen af arrestationen, Robert »Bob« Norris, i spidsen, blev det i en officiel udtalelse om arrestationen af de 31 medlemmer af Patriot Front bekræftet, at de blev anholdt under mistanke om »konspiration om optøjer«, samtidig med at politiet takkede den »anonyme borger« som anmeldte hvad vedkommende opfattede »som en hær« på ven ind i en varevogn. Denne udlægning harmonerer dog ikke med tidligere kommentarer om begivenhederne fra en storsmilende befalingsmand fra Coeur d’Alene politi, som indrømmede, at arrestationen blev gjort mulig ved hjælp af en føderal informant.

Som en kuriositet beretter Hyphen-Report om County Sherif Robert »Bob« Norris, at han privat er raceblander og i sit virke som politimand har modtaget træning fra den berygtede Israelske efterretningstjeneste Mossad. Ifølge Kootenai County’s hjemmeside blev Bob Norris håndplukket til at besøge »vores største allierede« for at træne med medlemmer af Mossad og Shin Bet for at udvikle færdigheder nødvendige for at »bekæmpe terror«.

Alle arresterede medlemmer af Patriot Front er senere blevet løsladt og det er uklart om de grundløse sigtelser frafalder.

På Twitter har venstreorienterede elementer efterfølgende åbent efterlyst vold ved at bede Antifa i området om at skade, ødelægge og skænde ejendom tilhørende pro-hvide-aktivister.

Læs hele artikel fra Hyphen-Report her.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //