Anderledes tænkende skal i fængsel!

KRONIK: Redechefen for Rede 1 perspektiverer her over en nylig nyhed om, at det skal koste tolv års fængsel at dele kritiske artikler om folkefjendtlig statslig virksomhed.

Hvis du deler en artikel, der har til formål at påvirke den almene opfattelse af et folkefjendligt statsligt samarbejde “negativt”, kan det give op til tolv års fængsel, som det er beskrevet i et nyligt lovforslag som Justitsminister Søren Pape har i høring netop nu.

Lovforslaget gør det strafbart at:

“… hjælpe eller sætte en fremmed efterretningstjeneste i stand til at virke inden for den danske stats område ved at udøve påvirkningsvirksomhed med henblik på at påvirke beslutningstagning eller den almene meningsdannelse”.

Påvirkning af beslutningstagning omfatter “alle typer beslutninger, der træffes i både den offentlige og private sektor”, hedder det i bemærkningerne til beslutningsforslaget. Og der er ingen bagatelgrænse

Påvirkning af den almene meningsdannelse omfatter påvirkning af den offentlige debat generelt. Påvirkningen kan ske på internettet, de sociale medier, tv, radio, aviser og alle øvrige trykte medier.

I et samfund under et sygt, korrupt og folkefjendtligt system, ledet af karrierepolitikere, håndplukkede af en fremmed magt til at lede landet efter dennes vilje, kræver det ikke stor opfindsomhed at forestille sig, at alt negativt sagt eller skrevet om dette vanstyre kan og vil blive beskyldt “en fremmed efterretningstjeneste”.

Det er ikke en så absurd tanke i et land, hvor systemets lakajer ved præcis hvor du er på ethvert givet tidspunkt gennem deres sporing, tracking, aflytning og logning. Hvor du kan få bøder for hadefuld tale ved at bruge din ytringsfrihed på sociale medier.

Hvor banker og butikker afviser kontanter med begrundelsen “bekymring for hvidvask”, mens de selv hvidvasker for milliarder.

Hvor regeringen fører utallige beskidte krige på løgnagtige grundlag, mens folket betaler gildet.

Hvor drikkevandet er udrikkeligt, og der gang på gang påvises skadelige ftalater i det ene og det andet godkendte produkt.

Hvor folket betaler skyhøje skatter, og nogle gange betales de flere gange for den samme varer, alt i mens det samtidigt kæmper sig igennem det umiddelbare livs gebyrhavs høje bølger, mens det tvinges til betaling af forbryderiske renter for etableringen og opretholdelsen af den normaliserede tilværelse.

Vores nyheder har én vinkel og bidrager kun til ensretning og blind tiltro til “eksperter” i deres forsikring om, at “der er styr på det”, så folket trygt kan forbruge mere, slumre mere og øjensynligt sorgløst varetage deres plads på fabrikken som passificerede lydige slaver i globalisternes maskine – Stå op, arbejd, gå hjem, dø – bliv udskiftet.

Nu arbejdes der egentligt på, at gøre det ulovligt at råbe sine medmennesker op til det faktum, at de er slaver i et maskineri, som kun tjener globalisterne, som kun tænker på profit, som kun ser folket som arbejdere i deres industri, hvilke helst skulle være så kulturelt udhungrede og demoraliserede, indoktrinerede og distraherede, at de kun orker at stå op, arbejde, gå hjem og dø.

Men slavekastesystemet er begyndt ikke at virke mere, lige meget hvor ihærdigt fjenden forsøger at skabe og promovere tilværelsen for det seende publikum af deres propagandanyheder og aftenshows, som hver aften brager ud af TV’et. Folk vågner op til en tilværelse som identitetsløse og kulturfrarøvede mennesker i et mekanisk system, som er skabt til robotter.

Men vi er ikke robotter. Vi er levende mennesker med puls og blod i kroppen, og når først dette blod begynder at bruse, erkendelsen indfinder sig og det nedarvede behov for frihed og folkeligt lederskab brænder igennem det indlærte glansbillede af tolerante, konfliktsky nordboer, så rejser sig et folk så stærkt og så betingelsesløs i dets søgen efter retfærdighed og forfølgelse af de, som så længe har udnyttet og misbrugt det, at det bliver en folkestorm af usete proportioner.

Den sande folkestorm fra Norden, som det rensende inferno af dem, som misbrugte deres magt og gav den til fjenden, er ikke blot forestående, den er uundgåelig.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //