Angela Merkel gav Antifa-supporter 1 million euro

TERRORISME: Siden Donald Trump deklarerede, at han ville terrorklassificere Antifa, har flere forsøgt at følge de penge som finansierer Antifa. En af finansiererne er Tysklands forbundskansler Angela Merkel.

Budgettet for den tyske regering under Angela Merkel er 3,19 mia. EUR for 2020. Af denne sum går over halvdelen 1,82 mia. EUR til Merkels myndighed for medie- og kultur.

Selv om myndighedens eksistens åbenlyst ikke er forfatningsmæssig, fungerer den nu som en slags propagandaministerium for Merkel selv, med sin egen verdensomspændende offentlige servicestation Deutsche Welle.

Det tyske parti Alternative für Deutschland (AfD) har afsløret, at over en million euro fra Merkels medie- og propagandabudget 2019 gik til at finansiere den jødiske multimillionær George Soros‘ ikke-statslige lobbyorganisation “Neue deutsche Medienmacher” (NdM).

Organisationen sigter mod at øge “mangfoldigheden” i tysk journalistik ved at fremme etniske minoriteter, der kaldes “nye tyskere”. De udvikler også retningslinjer for ændring af journalisters sprog- og samtaleemner til fordel for racefremmede.

Hidtil er NdM blevet tildelt 291.000 EUR i 2020 af den tyske regering, hvilket svarer til ca. 2 mio. DKK, ifølge data fra den tyske regering.

NdM ledes af den anti-tyske racist og venstreorienterede ekstremist Ferda Ataman med rødder i Tyrkiet; spalteskribent hos Der Spiegel. Hendes organisation tildeler hver en pris, den gyldne kartoffel.

“Kartoffel” er en racistisk betegnelse, der bruges af muslimske arabere om ikke-muslimer, som eufemisme for “kaffir”, en af ​​de værste fornærmelser, som en ikke-muslim kan høre – i Sydafrika kan du endda ende i fængsel, hvis kalder nogen for kaffir. Men Ataman og NdM bruger udtrykket i deres pris for at forhåne tyskere.

Ataman er kendt for at udtrykke mange racistiske ting, såsom at hævde, at tyske læger er racister, fordi de ønsker at yde bedre pleje til (ægte) tyske coronapatienter.

Ferda Ataman: Foto: Jan Zappner/re:publica (CC BY-SA 2.0)

I april offentliggjorde hun et essay på et Antifa-websted (Bund der Antifaschistinnen – VVN-BdA) og udtrykte sin stærke støtte til de voldelige venstreorienterede ekstremister i Antifa. Denne gruppe er ekstremistklassificeret i Tyskland og har for nylig mistet sin ret til  skattefradrag. Ataman siger, at hun kæmper mod “nazisterne” i AfD og har meddelt, at hun kæmper for at gøre Antifa socialt accepteret.

Ingen blev arresteret, da Antifa-terrorister sidste år angreb AfD-parlamentarikeren Frank Magnitz bagfra, så han næsten døde. Antifa-medlemmer angriber ganske ofte politiske modstandere.

For lidt over et år siden offentliggjorde Antifas websted Indymedia mordinstruktioner, der skal følges, når man angriber AfD-medlemmer.

Forleden offentliggjorde AfDs udenrigspolitiske talsmand, Petr Bystron, en video, hvor han kræver af den tyske regering en forklaring på, hvorfor de finansierer terrororganisationer med skattepenge. Han siger, at Angela Merkel i 2019 brugte mere end 1,2 millioner euro på racistiske, anti-tyske ikke-statslige organisationer som støtter Antifa-terroristerne.

Ifølge to vidner begyndte Angela Merkel i 1980 at arbejde som propagandist for ungdomsafdelingen i det østtyske kommunistparti, hvilket Merkel benægter.

Sidste år finansierede Merkels regering venstreorienterede ekstremistiske NGO’er med mindst ni millioner euro, svarende til mere end 65 millioner DKK, hvilket AfD har fundet ud af.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //