Ann Coulter: «Jøder er drivkraften bag hadet mod hvide»

JØDISK HAD: Ann Coulter udtalte for nyligt, at det Demokratiske parti i USA styres af jøder, og at disse er drivkraften bag de anti-hvide kampagner.

Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den jødiske publikation Forward kritiserer nok engang den konservative Ann Coulter for hendes påståede antisemitisme.

Coulter tilhører ikke de nykonservative republikanere, som kæmper for øget jødisk magt, men er i stedet blandt dem, som ønsker at reducere jødernes magt i USA.

I TV-programmet The Ingram Angle, som sendes på Fox News, udpeger Coulter jøderne som ansvarlige for den intensive hetz mod hvide mennesker, især hvide mænd.

Ann Coulter sagde, at jøder og andre vælgergrupper indenfor det Demokratiske parti, som homolobbyen og sorte kvinder, faktisk hader hinanden, men at de forenes i deres delte had over for hvide mennesker.

– Jeg mener, der finder du muslimerne og jøderne, og alle mulige varierende «eksotiske» seksuelle interessegrupper, og sorte kvinder fra kirkerne, og queer-unge fra universiteterne, sagde Coulter og fortsatte:

– Den eneste måde for dem at holde sammen på Demokraternes vælgerbase er, at fortsætte med at fokusere på hvide mennesker [i stil med] «nej, det er de hvide som undertrykker jer, I må hade hvide mennesker». Det er det eneste de har tilfælles.

Forward sætter spørgsmålstegn ved Coulters påstand om jødernes anti-hvide had og tager jøderne i forsvar. Publikationen ignorerer helt at kommentere Coulters kommentar om de andre befolkningsgrupper.

Kilder:
ANN COULTER CLAIMS NEWLY ELECTED DEMOCRATS ALL ‘HATE WHITE MEN,’ ARE JEWS, MUSLIMS, ‘COLLEGE QUEERS’ AND ‘BLACK CHURCH LADIES’
 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //