ANTI-HVIDE HADFORBRYDELSER ER BLEVET ET HVERDAGSFÆNOMEN I DANMARK, DETTE SKAL STOPPES!

AKTIVISME: Den nordiske modstandsbevægelse har igangsat en større landsdækkende kampagne mod de overfald racefremmede har begået mod danskere de sidste uger. 

Grupper af racefremmede overfalder danskere i en stor stime af anti-hvid dominanskriminalitet. Denne dominanskriminalitet er meget brutale overfald, hvor racefremmede gennemtæsker tilfældige danskere, i nogle tilfælde ydmyger de offeret, f.eks. ved at tvinge dem til at drikke urin, imens de racefremmede overfaldsmænd filmer det.

Den 14. februar blev 17-årige Marcus Alexander Aroli overfaldet af en af disse grupper racefremmede. De racefremmede slog, sparkede og forsøgte endda at skubbe Marcus ud foran et tog, alt sammen mens Marcus´ lillesøster så hjælpeløst på.

Den 24. februar blev en 17-årig pige udsat for et brutalt overfald af 4 racefremmede i Helsingør. De slog hende i ansigtet, væltede hende omkuld og trampede på hende. Hun kom efterfølgende til behandling på skadestuen.

Dette er blot nogle få tilfælde af en meget større, og voksende tendens, hvor racefremmede overfalder danskere. Dette er totalt uacceptabelt og skal stoppes omgående! Den danske regering handler ikke, de stopper ikke deres import af tusindvis af racefremmede, de sender ingen hjem og de gør intet for at stoppe disse anti-hvide hadforbrydelser.

I Den Nordiske Modstandsbevægelse vil vi aldrig accepterer disse forhånende angreb på danskerne. Vi vil stille de forræderiske politikere til ansvar for masseindvandringen, som har ført til denne situation, hvor danskere er bange for at gå ud i de danske gader. Vi vil stoppe indvandringen og sende de racefremmede hjem, hvor de hører til, og vi vil sikre at denne vanvittige politik aldrig vil blive ført igen! Hvis vi ikke lykkedes i dette, så bliver danskerne en lille hadet minoritet i Danmark, hvilket vil føre til endnu flere og endnu mere brutale overfald. Det må ikke ske!

Derfor igangsatte vi en landsdækkende kampagne for at oplyse danskerne om, hvad der foregår mod danskerne og for at vise, at der findes danskere, som ikke vil accepterer dette.

Hvis du er klar til at kæmpe for danskernes fremtid, så meld dig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!

Århus centrum:

Plakater i Hillerød:

Plakater i Lyngby:

Plakater i Hellerup:

Siden artiklen blev lagt op på nordfront, har vores aktivister også været fordi andre steder:

Jerslev

Horsens


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Benny Pogrom says:

  Stærkt!

 • Hvor er det fedt!

 • Imponerende kamp, der er blevet sat ind, mod de racefremmede. De er en “pest” for vores samfund og skal bare forlade vores land.

 • Stormfront88 says:

  Det er så godt det der.
  Håber flere støder til kampen.

 • Mr. Bond says:

  Based


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //