Antifa: “Der er masser af gode grunde til at skyde Inger Støjberg” – Antifascister tilbydes nu et kærlighedskursus!

SAMFUND: Anonyme voldsparate venstreekstremister fra Antifa Info Aarhus, en såkaldt antifascistisk gruppering, udtaler i et interview, at der er “masser af gode grunde” til at skyde Venstres næstformand og tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg.

Taget fra 180grader

Inger Støjberg, Venstres næstformand og tidligere udlændinge- og integrationsminister er en kontroversiel skikkelse, særligt i debatten om netop udlændinge og integration. Som konsekvens af sin politik og sit engagement i debatten er Støjberg en truet person i et sådant omfang, at hun er under døgnbeskyttelse af vagter fra PET, Politiets Efterretningstjeneste.

I et længere portrætinterview med den venstreekstremistiske og såkaldt antifascistiske gruppering Antifa Info Aarhus på netmediet Solidaritet.dk fremgår det da også tydeligt, at der er visse grupperinger i Danmark, der ikke vil Inger Støjberg det godt.

I interviewet forklarer to anonyme unge venstreekstremister med dæknavnene “Rasmus” og “Mikkel” fra Antifa-grupperingen blandt andet, hvorfor de har valgt at lave klistermærker, hvorpå der står “Kastrér racister” og “Skyd Inger”.

Da journalisten fra Solidaritet.dk spørger ind til disse klistermærker, forklarer Antifa-medlemmerne, at der er “masser af gode grunde” til at skyde Inger Støjberg.

– Først ville vi egentlig bare lave nogle med ”Udvis Inger”, men da hun så lavede ‘kagebilledet’ (den daværende integrationsminister fejrede vedtagelsen af stramning nummer 50 på udlændingeområdet ved at dele et billede på Facebook, hvor hun stod med en Othello-lagkage, red.), tænkte vi: Fuck det! Og så skrev vi ”Skyd Inger”.

De mener ikke, at det ville være det samme, hvis den indvandringskritiske ungdomsorganisation Generation Identitær lavede klistermærker med påskriften “Skyd en neger” eller lignende.

– Det er nok ikke helt det samme, for hvorfor skulle man gøre det, lyder det fra Antifa-medlemmet “Rasmus”, der grinende tilføjer:

– Der er masser af gode grunde til at skyde Inger, hvis vi endelig tager det på den måde.

“Rasmus” påpeger, at de mest af alt mener det som en “dialog-starter”, og at han i øvrigt ikke vil citeres for udsagnet. Det andet Antifa-medlem “Mikkel” mener heller ikke, at man skal tage opfordringen til at skyde Inger Støjberg “så tungt”.

De to Antifa-medlemmer har tidligere under samme dæknavne givet et interview til Lokalavisen Aarhus.

Her udtalte de blandt andet, at der var “et markant behov” for igen at organisere modstand mod højrefløjen.

– Det her er kun begyndelsen. Vi kommer til at se overfald, lød det dengang fra antifascisten “Mikkel”.

Inger Støjberg har for nyligt kritiseret Antifa for at være “en trussel mod demokratiet”, ligesom hun sammen med andre fra den borgerlige opposition har opfordret den socialdemokratiske regering til at undersøge mulighederne for at forbyde Antifa.

Skyd Inger kilstermærkerne, her opsat på Ungdomshuset. Kilde http://balletmagnifique.blogspot.com/2018/05/ungdomshuset-skyd-inger-stjberg.html?m=1

Vi tilbyder hjælp til disse systemlakajer gennem et kursus, hvor vi vil lære dem at vende ryggen til had og begynde at elske.

Den Nordiske Modstandsbevægelse tilbyder et kursus til alle antifascister. Kursuset vil lære dem at elske Norden, det nordiske folk og vores fantastiske historie. Vi vil kort sagt, lære dem at elske igen. Hvis du er et antifascistiske medlem, så skriv til os på [email protected], hvis du ønsker at deltage. Kursuset vil også give dem fundamentet til at blive revolutionære i stedet for systemlakajer, som arbejder i den internationale finanselites interesser, ved at begå vold mod nationale helte, som ønsker at stoppe globaliseringen og udryddelsen af vort folk gennem masseindvandring.

Masseindvandringen, som AFA arbejder for, er også imod arbejdernes interesser. Større udbud af arbejdskraft sænker lønnen. Større efterspørgsel på lejligheder øger huslejen. Mere diversitet ødelægger det nationale sammenhold og fællesskab. Mere racefremmed indvandring øger kriminaliteten, primært der hvor arbejderne bor. Masseindvandringen er kun positivt for internationale virksomheder, som kan presse lønnen i bund, for den politiske elite, som skal styre et mere opdelt folk, hvilket gør, at folket har svære ved at gøre modstand og organisere sig, for den internationale jødedom, som længe har arbejdet for masseindvandringen, og for den internationale finanselite, som tjener styrtende med penge på det hele.

Så tag imod vores tilbud AFA. Vend ryggen til had og begynd at elske. Skriv til os på [email protected], så får vi lavet et kursus til jer.

KILDE:
180Grader


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //