Antisemitiske hadangreb over hele Norden – «Det føles som et nyt Holocaust»

KRYSTALNATTEN: Nordfront har modtaget mange anonyme tips om bl.a. klistermærker eller plakater med davidsstjernen som er blevet sat op. Indeholder også eksklusive udtalelser. ADVARSEL MOD STÆRKE BILLEDER!

Under Krystalnatten ser det ud til, at der flere steder rundt om i Danmark og Sverige, men også i Norge og Finland, er blevet malet og opsat klistermærker med Davidsstjerner hjemme hos kendte jødiske magtaktører, der har ageret subversivt over for det nordiske folk, samt på forskellige monumenter og bygninger som f.eks. kan knyttes til denne bevægelse.

Nordfront har modtaget nogle fotos sendt fra forfærdede læsere, der ikke kan forstå, hvordan antisemitismen kan blomstre op på denne måde i de nordiske lande. For eksempel skriver en tipper, der kalder sig selv Amalek:

“Måske nok har den jødiske magtbevægelse haft en betydelig del af ansvaret for masseinvasionen af fremmede til de nordiske lande, Holodomor og alle ofre for kommunismen, for at have hjernevasket vort folk til skam for sin oprindelse, flyttet grænserne for den homlobbyen og pædofili, renteslaveriet vi betaler milliarder til hvert år og den enorme mængde pornografi og dekadence i samfundet – men de fortjener ikke at blive udsat for klistermærker på deres postkasser. Nogen form for ret og rimelighed må der da stadig være?!”

En anden person, der har givet lyd fra sig og stillede op til et interview med Nordfront, er Shlomo Shekelstein, som egentligt hedder noget andet, men ikke ønsker at medvirke med sit eget navn på grund af frygt for trusler og vold. Shekelstein indvandrede til Sverige fra Polen i 1930’erne og har aldrig gjort hans jødiske arv til en hemmelighed.

”Jeg overlevede 12 nazistiske dødslejre, men jeg har aldrig været med til en sådan forfærdelig ting. Dette føles som et nyt holocaust! ”– siger Shekelstein til Nordfront.

Nedenfor publiceres nogle af de billeder, som Nordfront har modtaget. Naturligvis er billederne ikke offentliggjort for at hetze mod nogen bestemt gruppe, men for at belyse den frygtelige stigning i antisemitisme i de nordiske lande i 2019. Andre medier har også offentliggjort billeder af det, hvilket kan ses i skærmbilledet nederst.

Sydsvenskan i Malmö i Sverige.

Schibstedt, Bergen i Norge.

Synagogen i Helsinki, Finland.

Nordjyske Venner af Israel, Dronninglund i Danmark.

Corren, Linköping i Sverige.

Nordea, Ludvika i Sverige.

Dansk-Israelsk Forening, Aarhus i Danmark.

Norrbotten Media, Luleå i Sverige.

Skærmdump fra bt.dk.

Der er modtaget ubekræftede rapporter om, at lignende tiltag også er blevet gennemført ved flere lokationer i Stockholm, Borlänge, Falun, Nybro og Norrköping i Sverige samt i Silkeborg, Ry, Fredericia, Randers og Ålborg i Danmark.
LÆS OGSÅ:
Krystalnatten


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • KorpenFlyger says:

  Dette er jo vanvid, sex miljoner jøder i Norden er blevet truede til livet denne dag i 2019, med stjerner!

 • Martin D R2 says:

  Stjerner!

  Hvad bliver det næste?

  Brusebad med indad gående trædøre?

 • Krautling says:

  Hvor er det dog forfærdeligt, haha.

 • det er sådan et chad move xD

 • hilsen fra polen! good job!

 • Arbeit macht frei

 • puhaa

 • Ehm… Hvorfor skal vi BÅDE have de statsløse palæstinensere OG jøderne, der har fået sin egen stat her? Og hvor skal vi være fremover?

 • Steffen O says:

  Hilsen tilbage til Polen. Elsker Polen og polakkere. I har en vild historie, god ære, god moral, gode værdier og stor national stolthed. Ville ønske vi og andre europæiske lande havde den slags nationalistiske march som i har og tillykke med uafhængighedsdagen!
  https://youtu.be/3GZqxrRq7kI


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //