Apple introducerer nye bizarre emojis

KULTURMARXISME: IT-giganten Apple introducerer en række bizarer emojis. Den nye kollektion indeholder blandt andet raceblandede par, homopar, kvinder med skæg og indirekte opfordringer om at tage vaccinen.

De nye ikoner afbilder blandt andet raceblandede par og kønsdysforikere. Skærmdump: Twitter.

Apple lancerer 217 nye emoji-symboler i foråret. De fleste af dem indeholder kulturmarxistiske politiske elementer.

Nogle af symbolerne er også tilpasset mere til den tid, vi lever i. Det tidligere symbol på en sprøjte fyldt med blod er blevet tømt for at efterligne en vaccinesprøjte.

Tidligere er der blevet introduceret emojier, der forstiller homoseksuelle par, og snart vil der også være par med enhver tænkelig racetilhørighed. Apple afbilder hvide kvinder med sorte mænd, hvide mænd med sorte kvinder eller endda hvide mænd med sorte mænd.

Som om dette ikke var nok, vil alle kvindelige emojier også kunne vælges med skæg. Alt dette motiveres af det faktum, at man vil være »inkluderende«.

Det er dog stadig uklart, hvilken nytte eksempelvis unge telefonbrugere skulle have af at vælge og vrage blandt alle mulige raceblandede par og homolobby-flag, når de chatter med deres venner.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    På android fjernede de for noget tid siden en emoji med en hvid mand, der vinkede, fordi det lidt kunne se ud som om, at han gav en romersk salut. Den kunne jeg ellers godt lide.

  • På min sony tlf. findes der kun emojier med hvide mennesker.

  • Så må du hellere få opdateret din mobil til gay og multikultur så du ikke skiller dig ud

  • Kan kun sige en ting “Klamt”


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //