Arkansas forbyder «kønskorrigering» for børn

USA: Den amerikanske delstat Arkansas forbyder nu hormonbehandlinger og kirurgiske kønsindgreb på børn.

Foto: Pixabay.

Med 25-8 stemmer valgte Arkansas delstatsparlament tirsdag at forbyde kønskorrigering for børn under 18 år. Arkansas’ nye lov forbyder således medicinske og kirurgiske behandlinger, der på nogen måde «ændrer» et barns køn. Folk, der udfører eller henviser til denne type eksperimenter, risikerer nu retsforfølgelse.

Arkansas guvernør Asa Hutchinson (republikaner) havde nedlagt veto mod loven, men blev nedstemt. Hutchinson mener, at loven griber ind i lægernes arbejde og familiens beslutningskompetence, mens Arkansas’ parlament påpeger, at børn ikke er modne nok til at træffe en så alvorlig beslutning, der vil påvirke dem resten af ​​deres liv.

– De skal være mindst 18 år, når de træffer sådanne beslutninger, fastslår den republikanske parlamentsmedlem Robin Lundstrum ifølge Arkansas Democrat-Gazette.

En amerikansk undersøgelse viser, at så meget som 87 procent af alle tilfælde af kønsdysfori blandt unge kan skyldes gruppepres. Det betyder, at børnene egentligt ikke ønsker at gennemgå kønskorrigering, men er påvirket af for eksempel propaganda fra massemedierne og andre kræfter i samfundet. Kønsforvirring har vist sig at føre til selvskadende adfærd og i mange tilfælde selvmord blandt børn.

Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Læger og forskere advarer: «Unge kan komme til at fortryde kønskorrigering»


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det var på tide at nogle gør noget for at stoppe disse overgreb på børn, næste skridt bør være at kæmpe imod homo lobbye, for at stoppe deres angreb mod et sundt familie mønster


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //