Arnold Schwarzenegger: »Antisemitter er tabere« – hans egne følgere er uenige

USA: Den amerikanske politiker Arnold Schwarzenegger har offentliggjort en video, hvor han angriber dem, der kritiserer jødisk magt. En stor del af videoen handler om, hvor forfærdeligt »holocaust« var. Hans følgere køber den ikke.

Den amerikanske vægtløfter og skuespiller Arnold Schwarzenegger, der var guvernør i Californien mellem 2003 og 2011, har af uklare årsager offentliggjort en video, hvor han forsvarer jødisk magt. En stor del af klippet handler om, hvordan Schwarzenegger besøgte Auschwitz, og hvor forfærdeligt han synes, det såkaldte holocaust var, skriver Nordfront.se.

Han siger også, at han vil henvende sig til folk, »der måske har hørt konspirationsteorier om jøder«.

– Jeg ved ikke, hvilken rejse der har ført dig dertil, men jeg har set nok mennesker spilde deres liv på grund af hadefulde overbevisninger, siger han.

Schwarzenegger fortæller også om sin far og hans generation af mænd i Østrig, der kæmpede i anden verdenskrig. Ifølge den tidligere guvernør tog de efter krigen til flasken og var generelt dårlige og havde mange skader.

– Men bortset fra skyldfølelsen og skaderne følte de sig som tabere. Ikke kun fordi de tabte krigen, men også fordi de faldt for en taber-ideologi, hævder han.

Ifølge Schwarzenegger er det det samme med nutidens mennesker, der kritiserer jødisk magt og udfordrer den globale verdensorden.

– Nazister? Tabere. Konføderationen? Tabere. Apartheidbevægelsen? Tabere. Jeg vil ikke have, at du er en taber, tordner han videre.

Desuden hævder han, at de, der kritiserer jødisk magt, kun gør det for at benægte deres egne mangler. Ifølge Schwarzenegger, hvis du bare »arbejder hårdere«, vil disse problemer løse sig selv.

– Det er lettere at komme med undskyldninger for, at det jødiske folk konspirerede for at holde dig tilbage, end at indrømme, at du bare skulle arbejde hårdere, hævder han.

Hans følgere køber den ikke
I kommentarsporet på Youtube kan man læse hans følgeres reaktioner på Schwarzeneggers forsvar af jødisk magt. Nogle gør grin af Arnold, nogle gør grin af jøder og holocaust og andre hylder Hitler og Tyskland. En bruger skriver for eksempel således:

Arnold er så god en tilhænger af de ‘rodløse kosmopolitter’ og ‘Stammeinternationalisterne’.

Andre brugere hentyder også til, at jøder er blevet smidt ud af lande 109 gange, men at jøderne påstår, at det aldrig har været deres skyld og til nogle af de upålidelige holocausthistorier, der er blevet spredt af jøderne efter anden verdenskrig.

Men hele kommentarsporet gør ikke grin med ham. En bruger skriver også meget positivt om Arnold og kalder ham endda for »sin anden yndlings østrigskunstner, som senere blev involveret i politik«, hvilket formeneligt er en henvisning til, at han bedre kan lide Adolf Hitler, som også var en kunster, der senere blev involveret i politik.

Den sidste bruger som vi vil fremhæve, for at læseren kan få et indblik i denne sag, skriver således.

På trods af nonstop psyops [psykologiske operationer, red.] og gaslighting viser dette kommentarspor dig, at:
Du er ikke skør
Du er ikke alene
Folk får øjnene op for det


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Søren kam says:

  Steriodevrag

 • Ahhh Deet må man sige. Sikke en præstation Han må have øvet sig længe. Jeg bliver helt forblændet. Jeg mener ikke, at jeg nogensinde har set magen til sådan et skuespil af verdensklasse og så dygtig han er blevet til sproget.

 • Jeg orkede ikke at høre på Arnold dukkens jammer, løgn og fordummende gaslighting, men jeg må sige det var forfriskende, og nærmest surrealistisk, at læse YTs kommentarspor. Jeg tror ikke jeg har set sådan en overvældende kommentarsektion på YT i årevis! Og med YTs forøgende aggressive shadow banning og autosletning af “kontroversielle” kommentarer, troede jeg også at dét bal med ‘free speech’ var endegyldigt forbi.
  Men man kan selvfølgelig formulere sig på forskellige måder..
  Det er en fest, at scrolle igennem kommentarerne (så længe kommentarsporet er åbent..) – stærkt anbefalelsesværdigt!

 • Heksejægeren says:

  Det eneste gode Arnold nogensinde har præsteret var at spille Conan i 80erne, en af de bedste film nogensinde.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //