Arnoldi-aktionen fik massiv omtale af løgnepressen

Modstandsbevægelsens vellykkede aktion i Skjern og Tarm natten til d. 25 maj mod den dekadente kunst fra den kulturmarxistiske kunstner Per Arnoldi, har genereret flere sure og løgnagtige opstød fra pressen.

Natten til d. 25. maj udførte Den Nordiske Modstandsbevægelse en protestaktion mod Per Arnoldis dekadente kunst som er opstillet i byerne Skjern og Tarm. Der var tale om en blitzaktion, hvor bannere blev ophængt sammen med opslag på “kunstværkets” søjler.

Læs om Arnoldi-aktionen her!

Sidenhen har Ringkøbing-Skjern Dagbladet og TV MIDTVEST kastet sig over historien i et forsøg på at støtte Per Arnoldi, med hvem de deler det folkefjendtlige verdensyn og den kulturmarxistiske indoktrinering. Pressen forsøger desperat at tegne et skræmmebillede af Den Nordiske Modstandsbevægelse og går ikke af vejen for at lyve og bedrage deres læsere.

Løgnepressens artikler

Baghjul til ekstremister

Her skriver Christian Baadsgaard for Ringkøbing-Skjern Dagbladet, at de “Kulørte tage sender signal om medmenneskelighed“, tilsyneladende ubevidst, eller bevidst, om, at dekadent kunst på ingen måde er medmenneskeligt, ligegyldigt hvor kraftige farverne er. Medmenneskelig kunst ville være kunst som lærte folket noget om hvem de er, hvor de kommer fra eller hvad de kan blive til. Medmenneskelig kunst er ikke et presenningtag at sidde under 10 meter fra jernbanen.

Arnoldi-aktionen havde, udover at sende signalet om Den Nordiske Modstandsbevægelses totale afstandstagen fra fordærvet kunst, også den sidegevinst, at Per Arnoldi selv måtte fastslå, at; “Dette er ikke Det Sixtinske Kapel. Det skal ikke overvurderes“. Og i det har Per Arnoldi fuldstændig ret. Det er nemlig ikke Det Sixtinske Kapel. Det er et telt på stylter. I bedste cirkusstil tilbydes dette folket, som af den etablerede kulturelle elite og deres sponsorere, ses som en malkeko som velvilligt fragiver sig deres penge og magt, hvis blot de tilbydes cirkus og kolde fadøl.

Læs artiklen her! 

Banner og bål i Tarm og Skjern

Her skriver Sebastian Andreasen Rasch for TV MIDTVEST på løgnagtig vis, at “Den nationalsocialistiske forening, Nordfront, har natten til fredag været på spil med banner og bål i Tarm og Skjern“, hvorved TV MIDTVEST direkte spreder løgnehistorier til deres læsere. Realiteten er, at der hverken blev tændt bål i Tarm eller Skjern. Der blev tændt et nødblus og en grøn røggranat ved begge “kunstværker”. Dette faktum viderebringes ikke i løgnepressen, da denne er mere interesseret i at holde folk fast i den livslange indoktrinering, end den er i at levere saglig fakta.

TV MIDTVEST har interviewet en borger fra Tarm som finder Arnoldi-aktionen uforståelig;”Jeg kan slet ikke følge sådan noget, at man blander tingene sammen. Det kan jeg slet ikke forholde mig til“. Borgerens manglende forståelse for hvordan man kan blande kunst, politik og religion sammen er en direkte konsekvens af korrupte og folkefjendtlige medier, som ikke fortæller folket den skinbarlige sandhed, men hellere vil holde dem for nar med interessante artikler, omend hvor fejlbehæftede, for at tjene penge.

Læs artiklen her! 

Hærværk

Anne-Mette Skaanning skriver her for Ringkøbing-Skjern Dagbladet en artikel om den jødekære Per Arnoldis reaktion på nyheden om, at hans “kunstværk” havde dannet ramme om en nationalsocialistisk protestaktion. Igen lyver journalisten og beskriver aktionen som værende et hærværk, hvilket det på ingen måde var. Intet blev ødelagt og ingenting tog skade ved aktionen.

Mere kan der bedrøveligvis ikke kommenteres på Anne-Mette Skaannings artikel, da den er beskyttet af en betalingsmur som gør, at kun betalende læsere kan læse den. Det er altså vigtigere for Ringkøbing-Skjern Dagbladet, at bearbejde den negative folkestemning ved at fortælle et par løgne i artiklens overskrift, end det er at give folket nødvendige sandfærdige oplysninger.

Læs overskriften her! 

Hjernevasket

Her skriver Gudrun Pedersen, chefredaktør for Ringkøbing-Skjern Dagbladet en leder i anledningen af Arnoldi-aktionen. Her spyr hun sin galde og kaster om sig med nedværdigende, men barnagtige, øgenavne om Modstandsbevægelsens medlemmer.

Eksempelvis skriver hun; “En gruppe, hvis latterlighed heldigvis ser ud til at være omvendt proportional med deres antal, har i månedsvis svinet lokale byer til med deres klistermærker…” og “Men både Vestjylland og resten af Danmark er simpelthen for kloge til at springe med på jeres antisemitiske vogn. Hjulene er for længst punkteret, hvad lige netop dét budskab angår. Det kommer I måske også til at forstå en dag“, helt uden at indse, hvad en anden læser har indset og kommenterer under artiklen:

Læs chefredaktørens leder her! 

Den Nordiske Modstandsbevægelse vokser! 

Hvad kulturmarxismens propagandaorgan, medierne, ikke lader til at forstå er, at selvom de selv er inkarnerede folkeforrædere, og gerne ville have at deres løgnehistorier for længst havde fået ensrettet alle og enhver, så finder Den Nordiske Modstandsbevægelse stadig nye støtter og medlemmer. Som f. eks. en borger fra Tarm som kigger med fra sidelinjen:

Screenshot fra Den Nordiske Modstandsbevægelses VK-side.

 

Søg om medlemskab af Den Nordiske Modstandsbevægelse

Modstandsbevægelsen vokser sig større dag for dag. Vi går ikke på kompromis med vore værdier og vi lader os ikke skræmme af mediernes løgnekampagner. Vi er nordiske mænd og kvinder, fædre og mødre. Vi er rige og fattige, unge og gamle. Vi udgør folket i norden og vi kæmper for norden og det nordiske folk mod korrupte journalister og politikere, bankerne og globalisterne. Vores vej er ren og vores vilje stærk, og vi vil aldrig gå på kompromis med vort folks fysiske eller mentale sundhed, og vi vil altid kæmpe mod fordærvende kunst og mediernes gift!

Søg medlemskab af Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!  


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kristian says:

  Denne artikel er IKKE en opfordring til at kattedamer skal begå selvskade.

  Luk dine øjne, dybe vejrtrækninger.

 • Martin says:

  Godt skrevet

 • Det er på tide der er et medie som er frie nok til at gå i flæsket på disse medieløgnere som holder Danmarks folk for nar. God artikel!

 • Martin says:

  en rigtig fin aktion der kan få vågne borgere til at reflektere over det der sker omkring dem

 • DanskNS says:

  Nogen der ved hvor mange af de løgnejournalister der er jøder?

  • Jeg ved det ikke, men mange af dem har efternavne som lyder ret jødiske.

  • Først skal man vide, HVAD en jøde er; ud fra et biologisk standpunkt.

   En jøde kan have navne som Hansen eller Olsen samt have lyst hår.
   Der er mange flere faktorer, man er nødt til at se på end de sædvanlige, der altid nævnes.
   Om en jøde er zionist; ateist, socialdemokrat eller en eller anden DFer, så er det stadig en jøde først og fremmest – og før alt andet.

   Denne artikel, som burde være obligatorisk undervisningsmateriale, er noget af det bedste, der er skrevet om, hvordan man genkender en jøde. I hvert fald på dansk:

   http://o-d-i-n.org/saadan-identificerer-du-en-jode/

 • «Kunsten» i Danmark har sett bedre dager.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //