Ayatolla Khamenei: «Israel kommer ikke til at overleve»

ZIONISME: I nye udspil på Twitter beskriver Irans højeste leder Ali Khamenei det zionistiske regime i Israel som en «kræftsvulst» som formes i Palæstina. Men Israel kommer ikke til at overleve længe, da den anti-zionistiske modstand er bedre bevæbnet end nogensinde, ifølge Khameni.

Foto: Official website of Ali Khamenei (CC BY 4.0)

Nordfront gjorde for nylig opmærksom på, at Irans øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei, gik hårdt ud mod Israel i flere udtalelser. Dette skete efter, at USA i praksis har godkendt den forestående annektering af Vestbredden, som Israel erklærede sig at være klar til.

Khamenei er nu gået ud på Twitter med endnu hårdere udspil mod det zionistiske regime i Israel. Dette i en lang række af indlæg, som indledes med:

Først og fremmest vil jeg påpege omfanget af tragedien i besættelsen af ​​Palæstina og dannelsen af ​​den zionistiske kræftsvulst i dette land. Blandt andre menneskelige forbrydelser i nyere tid er der intet, der kan sammenlignes med disse ugerninger med hensyn til størrelse og alvor.

Den iranske leder fortsætter med at skrive, at «daggryet af den islamiske revolution i Iran åbnede op for et nyt kapitel i kampen for Palæstina» og at «dannelsen af ​​modstandsfronten [Hezbollah, red. anm] førte til et øget problem for det zionistiske regime».

Ifølge Khamenei vokser modstandsfronten «med øget styrke og håb», mens Israel, som han kalder «fronten af undertrykkelse, mistillid og arrogance», kun bliver mere og mere «håbløs og magtesløs for hver dag der går».

Han påpeger endvidere, at det var vestlige magter, der sørgede for at Israel blev til gennem at «konspirere med jødiske plutokrater».

Storbritannien forberedte en løgn, kaldet zionisme, for at spille sin rolle. Efter Anden Verdenskrig udnyttede man problemet i regionens tilstand og erklærede et falsk regime, en nationløs zionistisk stat.

Kritikken mod ​​de arabiske lande, som lagde kampen mod zionismen på is, er også hård. Ifølge Khamenei har de underkastet sig pres fra USA og «glemt deres menneskelige, islamiske og politiske forpligtelser», da de overgav Palæstina og desuden kastede deres «arabiske stolthed» til side.

Han skriver endvidere, at Iran har udstyret og organiseret modstanden mod det zionistiske regime, og at de nu er bedre rustet end nogensinde:

Iran har indset, at de palæstinensiske krigeres eneste problem var en mangel på adgang til våben. Med guddommelig vejledning og assistance har vi planlagt, og nu er magtbalancen i Palæstina ændret, og Gaza kan stå op mod den zionistiske fjendes aggression og besejre den.

Khamenei mener, at Hamas og Hizbollahs kamp «har været et bevis for alle, at verden ikke vil glemme den dag, hvor zionisthæren, presset af Hezbollah, trak sig ud af Libanon og bad om våbenhvile efter store tab».

Twitter-udspilene har vækket afsky blandt zionister over hele verden. På Twitter skriver den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo, at Khameneis tweets er «hadefulde og antisemitiske»:

I en udtalelse fredag ​​aften svarede den israelske premierminister Benjamin Netanyahu, at «de, der truer Israel med udryddelse, kunne sætte sig selv i lignende fare», rapporterer The Jerusalem Post.

Via:
Nordfront.se

Kilder:
The Jerusalem Post


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //